Papara Sözleşmeli Hesap Olmuyor

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ile ilgili sizlere Papara hesabınıza kayıtlı e-posta adresiniz üzerinden detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır. Hesabınız ile ilgili veli onayı sürecinden sonra sözleşmeli hesap sahibi olabilmeniz için aşağıdaki koşulları kontrol edebilirsiniz. Hesabınızı yeni kimlik ve NFC okutarak onaylamanızın ardından veliniz sözleşmeli hesaba geçerse sizin de hesabınız sözleşmeli hesap statüsüne geçecektir. Hesabınızı yeni kimlik ve NFC okutarak onaylayıp velinizin hesap statüsü dolayısıyla onaylı hesaba geçtiyseniz, 18 yaşınızı geçtikten sonra hesap statünüz otomatik olarak sözleşmeli olacaktır. Hesap onaylama işlemlerinize yeni kimliğiniz ile devam edip NFC okutmak yerine hologram videosu ile devam ettiyseniz 18 yaşınızı geçtikten sonra hesap statünüzü yükseltebileceksiniz. Hesap onaylama işlemlerinizi yeni kimlik ve NFC okutarak tamamlamanızın ardından velinizin hesabı sözleşmeli ise sizin hesabınız da sözleşmeli hesap statüsüne geçecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Sorularınız için 0850 340 0 340 numaralı çağrı merkezi hattımızdan veya [email protected] e-posta adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla. Papara Destek Ekibi
Ben hesabımı onaylı hesaba geçirdim. Ondan sonra Papara Black kart sipariş etim. Normal şartlarda Papara Black kartı aktif ettiğimde sözleşmeli hesaba geçmesi lazım. Sizi aradığımda yanlış bilgilendirildim paparanın 18 yaş sınırı olduğunu söylediler. Ama şu an sadece destek istiyorum.