Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Papara ile ilgili

Papara Sözleşmeli Hesap Black Kart

Mehmet 28 Ocak 22:26
Papara Sözleşmeli Hesap Black Kart

Şikayetvar

Sözleşmeli hesap Papara Black Card Aktivite Ve Sözleşmeli Hesap Olmuyor Velimin onayı ile Papara Black card sipariş ettim ve elime ulaştı. Barkodu okuttum ve kartı aktifleştirmeye çalıştım ama sonrasında başka hesaba para göndereceğimde kartı tanımla diye bir şey çıkıyor. Kart bilgilerini girdiğim halde aktive olmuyor. Bunun için kaç kez mail gönderdim ve sizden geri dönüş aldım ama hala aynı. Bana dediğinize göre kendime ait bir banka hesabından para transfer etmemi söylediniz ama kart bilgilerini girince de sözleşmeli hesap olunuyordu. Kendime ait bir banka hesabım da yok. Normalde kart bilgilerimi girince sözleşmeli hesap olmam gerekiyordu ama her seferinde hata alıyorum. Paramı kullanamıyorum. Artık düzeltilmesini istiyorum.

Papara Logo
Papara28 Ocak 22:46

15 Şubat

Papara Para Gönderilmiyor Yardımcı Olur Musunuz

İş Bankası IBAN'ına para yollayamıyorum. Papara card tanımla dediğimde bilgilerimi yazıyorum. Kartın aktif hale getirilmeye uygun bir durumda değildir. Kart durumu açık. Sözleşmeli hesaba da geçemiyorum. Böyle sorunun olmaması lazım para yatırdım acil cevap bekliyorum

16 Ocak

Papara ATM Den Para Çekemiyorum

Papara kartı kullanıyorum uzun zamandır. Kartım aktif ancak bankada şu anda işlem yapamıyorum. Banka onay vermiyor. Acilen işlem yapmam gerekiyor ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim bir an önce sorunun hallolması lazım müşteri hizmetlerini aradım ancak açmadılar

31 Mayıs 2022

Papara Kartım Üzerinden Alışveriş Yapamıyorum

Kartım ile alışveriş yapamıyorum. Trendyol üzerinden alışveriş yapacağım zaman "işleminiz banka reddi nedeniyle gerçekleştirilemedi" hatasını veriyor Papara'yı iki kez aradım kartın aktifliğini kapatıp açın dediler ve işe yaramadı sadece aktifliği kapatıp açarak para çekip yatırabildim fakat alışver...

Papara Kartım Üzerinden Alışveriş Yapamıyorum