Papara Şifremi Unuttum Ve Telefon Numaramı Değiştirdim Giremiyorum

Canlılık kontrolünden geçemiyorum Papara uygulamasında her kontrolü geçtim kimliğimi tarattım ancak canlılık kontrolünü geçemiyorum her şekilde denedim olmuyor en az 50 defa denemişimdir e posta yoluyla ulaşamadım. O yüzden canlılık kontrolünü geçmem için yardımcı olur musunuz?
Papara'ya girdiğimde durduk yere hesabında inceleme var diye bir uyarı geldi ve 3 gündür gitmiyor artık bir çözüme kavuşmalı acilen çünkü işlemlerimi yapamıyorum e posta adresime dönüş bekliyorum. Çözüm olmazsa yetkili birilerine başvuracağım. Lütfen yardımcı olun.
Kartım kaybolduğu için Papara hesabımı kapattım ve yeni kart almak için tekrar açmak istiyorum hesabımın şifresini de hatırlamıyorum e-posta ile şifre değiştir yaptığımda hesabınızı kapattınız diyor nasıl yeni kart alacağım lütfen yardımcı olur musunuz?
Merhaba, bir vakıf tarafından yardım alabileceğim konusunda benimle iletişime geçtiler. Papara hesabı açtık ve onların numarası ve bana açılan e-posta hesabını kullanarak açtık. Şifremi istediler ancak vermedim çünkü korktum. Hesabımı direkt kapatma tuşuna bastım. İnşallah tamamen kapanmıştır. Bu ko...
Merhaba ben yeni Papara hesabı açtım fakat önceden de vardı bir hesabım ama onu kullanmıyorum tüm bilgilerini unuttum e postası gitti telefon numarası kapandı yeni numaramla hesap açtım fakat bilgiler doğru olmasına rağmen hesabımı onaylamıyor müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olamadılar
Papara'da hesabımın şifresini unuttum ve telefon numaramı değiştirdim ama e postaya şifremi unuttum bağlantısı gelmiyor sadece telefona geliyor bende hesabımın telefon numarasını değiştirmek istiyorum yardim ederseniz sevinirim Papara acil yardım ederseniz sevinirim