Papara Param Hesabıma Yatmadı

20 Mayıs

Papara hesabıma Kuveyt Türk ®'ten para transferi yaptım üç gün oldu para hâlâ hesabıma düşmedi eksik bir şey yapmadım Papara param ®ı geri ver! İlk defa böyle bir şey yaşıyorum yazık! Verdiğiniz güven bu mu? Lütfen acilen talebimi görün. İnsanların güvenini sarsmayın

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 dk 5 sn
Papara Logo
20 Mayıs 18:37

Papara Sincan LCW İş Başvurusu Hakkında Şikayet

5 gün önce

23.09.2023 tarihinde Sincan LCW iş başvurusu altına bir iş başvurusunda bulundum. İletişimi 0531********37 numaralı şahıs ile WhatsApp üzerinden görüşme sağladım. Başvuruyu https://form.jotform.com/232583176217054 adresinden yapmam istendi. WhatsApp üzerinden 'arkadaşımız yanlışlıkla iş elbisesi ücr...

Papara Black Kart İmza Atmama Rağmen Sözleşme Yapılmadı

3 hafta önce

2 gün önce akşam benim adıma Papara Black kart söyledim. T. C. Kimliğimi alıp fotoğrafını çekildi imza da attım bir kağıdın üstüne koydular ve fotoğraf çektiler. Fakat Papara hesabım 2 gündür sözleşmeli olmuyor. Para gönderemiyorum bunun hakkında mağduriyet yaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz.

Papara Hologram Yüzünden Hesap Onaylanmıyor

06 Ağustos

Papara da hesabımı bir türlü hologram yüzünden onaylayamadım müşteri hizmetleri benimle iletişime geçmiyor kimliğimde fotoğraf olmadığı için sorun yaşayabiliyorum hologram sorunu için Müşteri hizmetlerinin bana geri dönüş yapıp yardım etmesini talep ediyorum

Papara Veli Doğrulama Sorunu

13 Temmuz

Papara uygulamasında Papara veli doğrulama sorunu yaşıyoruz. Tüm adımları eksiksiz tamamladık ama hesapta veliden onay bekleniyor olarak görünüyor, çocuk onaylama kısmında herhangi bir isim görünmüyor. Aradan 1-2 saat geçti fakat hala aynı durumu yaşıyoruz

Papara Gray Card Onaylı Hesap Hatası

15 Haziran

Bugün Papara gray card elime geçti ve hesabıma tanımladım fakat hesap onaylama sırasında hata veriyor. Tüm bilgileri doğru girmeme rağmen seri numaramı tekrar tekrar kontrol etmemi istiyor. Ardından 'kimliğiniz bu adım için uygun değildir' tarzında bir uyarı veriyor. Neden olduğunu anlayamadım. 18 y...

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır