Papara Kartım Geldi Aktive Edildi Ama Sözleşmeli Hesaba Geçemedim

Papara kartıma Ziraat Bankası ® üzerinden 500 TL para yatırdım fakat para hesabıma gelmedi ama banka kartından çekildi olarak gözüküyor. Normalde hemen gelirdi fakat bu sefer gelmedi ve para banka kartından eksildi bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olur musunuz
Papara Lite Card satın aldım. Hesap açtım ve doğruladım. Son 1 haftadır da karta yatırdığım paraları ne çekebiliyorum ne de başka birine gönderebiliyorum. Ziraat Bankası ATM'sin de "bankanız bu işleme onay vermiyor"tarzında bir geri bildirim aldım. Lütfen sorunum çözülsün
Ziraat Bankkart'tan Papara hesabıma para atamıyorum. Yatır kısmında kredi/banka kartı kısmı var orada kart ekle diyorum tüm bilgileri gidiyorum. Güvenlik ekranı da açılıyor gönderilen şifreyi giriyorum ama en son ne yaparsam yapayım hata veriyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Ağ Cell Center adında maaşı 10.800 + prim ve sigorta vadeden bir firmaya internet üzerinden çağrı merkezi Home office iş başvurusu yaptım. Aynı gün içinde aradılar iş hakkında bilgi verildi. İncelemem için iki tane PDF attılar. Daha sonra muhasebe sizi arayarak maaşınız hakkında bilgi verilecek deni...
0 Yorum