Papara Para Gönderme Sorunu

10 Mayıs

Papara kartım var ve aktive etmiş bulunmaktayım. Lakin hesabımdaki parayı başka bir Papara numarasına göndermek için para transferine bastığımda benden tekrar kart istememi ve kartın tanımlı olmadığı ile ilgili bir uyarı geliyor. Papara ekibi ilgilenirseniz sevinirim.

Papara Logo
10 Mayıs 20:11

Papara Para Gönderemiyorum, Düzeltin

05 Haziran

Papara uygulamasından Papara rose kart aldım ve bugün elime ulaştı kartı aktive ettim ve başka bir bankaya transfer işlemi yapmaya çalışıyorum ama bana diyor Papara kart Alman gerekiyor zaten kartım var ve aktive ettim bu sorunun düzelmesini istiyorum paralarım boşuna içinde kalıyor.

Papara Para Gönderemiyorum, Düzeltin

Papara Kartımla Mobilden İşlem Yapamıyorum

29 Nisan

Papara kartımı aktive ettim. Ancak işlem yapamıyorum. Kartınızın sözleşmesini yapmalısınız diyor ve hiçbir şekilde işlem yapmama izin vermiyor. Kartımdan kimseye para atamıyorum. Kart gelince sözleşme yapabilirsiniz diyor. Ancak kartımı aktive ederken herhangi bir şey istemedi.

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçiş

29 Mart

Papara kart geldi kartı aktive ettim ama para gönderilmiyor sözleşmeli hesaba geçiniz diyor. Papara yardım sitesinde nasıl geçeceğime bakıyorum kart aktif edildiğinde otomatik olarak sözleşmeli hesaba geçersiniz diyor kart geldi ve aktive ettim ama para gönderemiyorum.

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçmiyor

14 Mart

Papara Gray kart sipariş ettim kart elime ulaştı gerekli işlemleri yaptım ve aktive de ettim lakin ne para çekebiliyorum ne de para gönderebiliyorum hep hata veriyor aktive etmeme rağmen sözleşmeli hesaba da geçmedi. Para kazanıyorum ama çekemiyorum yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin

Papara Kartım Adresime Teslim Edilmedi

23 Ocak

Merhaba ben ekim ayında Papara Black card sipariş vermiştim. Ve adresime gelmedi. Adresim yanlışmış ama değil. Doğru olduğuna adim kadar eminim. İptal de edemiyorum aktive edemediğim için. Öylece kaldım. Lütfen buna bir çözüm bulalım halledelim hemen.

Papara Kartım Adresime Teslim Edilmedi

0 Yorum