Papara ile ilgili

Ercan sonuçtan çok memnun

Papara Para Gitti Uc Gelmedi

Ercan
Ercan 24 Mart 09:49

Papara'dan ipini 325 uç yolladım ve o para gelmedi. Uc de gelmedi. Yaklaşık birkaç dakikadır bekliyorum daha ipini para da yüklenmedi bunun bir şikayeti olmasını rica ediyorum. Ve benim paramın geri gelmesini istiyorum yoksa Aksi takdirde Papara'yı şikayet edeceğim.

Papara Logo
Papara24 Mart 10:12

13 Ocak

Papara Kapattığım Hesabımı Geri Açamıyorum

Ben Papara hesabımı kapattım. Daha sonra açmak istediğim de ise açamadım. Ne yapsam da hiçbir şey olmuyor. Papara müşteri hizmetlerini aradım ama kimse açmadı. Kimse bakmadı telefonuma. Papara uygulamasını silip tekrar yükledim ve bir şey değişmedi.

1 hafta önce

Papara Onaylı Karttan Sözleşmeliye Geçiş

Papara kart geleli birkaç hafta oldu elime ulaşalı. Hep para yüklüyordum bugün 50 TL çekecektim ATM'den olmadı sonra mesaj geldi. Sözleşmeli hesaba geç diye ben kartımı tanımladım aktif ettim hepsini yaptım ama onaylı hesap yazıyor sözleşmeli olması gerekirken. Düzeltirseniz sevinirim.

1 hafta önce

Papara Hesabımda Şüpheli Para Transferi

21.05.2023 gecesi saat 01.37 'de bir arkadaşım tarafından IBAN at sana borcumu göndereyim deyip de, Papara elektronik pa. Tarafından hesabıma 2500 TL para gönderdi. Kendi hesabından atmadığı için parayı şüphelendim ve bana olan borcu 300 TL idi. Benim için bir önemi dahi yoktu o paranın. Fakat gelen...

2 hafta önce

Papara Kartıma Param Yatmadı

Bugün saat 19:06'da Papara kartıma bir Akbank ATM'sinden 7500 TL para yüklemesi yaptım. Normalde 5 dakika sonra düşer ama düşmedi. Sonra acaba hatanın bizde mi olduğunu düşündüm. Ardından makbuz olduğu aklıma geldi ve makbuza baktım. Sonrasında müşteri hizmetlerini aradım ama geri dönüş alamadım.

2 hafta önce

Papara Hesabıma Para Yüklenmedi

Papara hesabıma Yapı Kredi üzerinden para geçişi sağladım 16.25 te fakat hesabıma para geçişi hala gerçekleşmedi. Müşteri temsilcisini arıyorum ilginç bir şekilde telefonlar meşgul çalıyor bir çözüm üretilecek mi acaba? Telefonların açılmama sebebi ayrı bir detay onun nedenini ayrıca merak ediyorum?