Papara Para Çekemiyor

17 martta Papara Spotify için hesabımdan para çekmiş ama para halen Spotify a iletilmemiş Spotify makbuzlarına baktığımda gözükmüyor fakat Papara işle...
Papara'dan hiçbir şekilde işlem yapamıyorum. Para gönder veya ödemeler sekmesine geldiğimde, giriş ekranına beni geri gönderiyor, giriyorum tekrardan aynı sorun. Müşteri temsilcisine bağlanmıyor ve maillerime cevap alamıyorum. Uygulamadaki paramı çektikten sonra üyeliğimi sonlandıracağım.
Papara Black kartım geldi. Kartımı aktive ettim ama sözleşmeli hesaba geçilmedi. Bu yüzden ATM den para çekme gibi işlemleri yapamıyorum. Müşteri hizmetlerini de defalarca aradım ama bir türlü müşteri hizmetlerine bağlanamadım. En kısa sürede sorunum çözülsün lütfen.
Papara kartım geldi aktive etmeme rağmen onaylı hesapta kaldı sözleşmeli hesaba geçmedi, para çekemiyorum, bu sorunun acilen çözülmesi lazım para çekmek zorundayım. Bu yetmezmiş gibi diğer Papara kullanıcılarına da para aktarımı yapamıyorum, böyle sıkıntı çekeceğimi tahmin etmezdim.
Papara hesabıma 2100TL attım hesap bakiyemi 7.895 TL ekside gösteriyor şu anda ne parayı çekebiliyorum ne başka bir şey Müşteri temsilcisini aradım geri dönüş sağlanacak dedi 5 saattir mail gelmedi gerçekten çok sorumsuzca davranıyorlar işimizden oluyoruz
Akbank ATM'den para yatırmak veya çekmek istediğimde bir sorunla karşılaştık hatası alıyorum para yatıramıyorum para çekemiyorum. Başka ATM'lerde de denedim fakat aynı sorunları aldım para çekme ve yatırma işlemlerim gerçekleşmiyor.