Papara Onaylı Hesap Alamama

Süleyman
19 Eylül

Papara hesabıma onaylı bir hesap alamıyorum. Destek ekibi ile paylaştığım kimlik bilgilerim ve ikametgah sonucunda bana yazılan cevap. Papara'da onaylı bir hesap kullanamazsınız. Papara hesabı kullanım sözleşmemize bağlı olarak kalıcı olarak kapatılmıştır şeklinde geri dönüş sağladılar Nedenini bilmiyorum. Öğrenmek istiyorum cevap vermiyorlar. Müşteri hizmetlerini kaç defa aradım. Ama kendilerinde bilgisi olmadığını. Destekten bilgi alabileceğimi söylediler. Onaylı bir hesap kullanmak istiyorum.

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 3 sa 19 dk
Papara Logo
19 Eylül 02:10

Papara Saçmalığı Parayı Al Ama Yollama

Helin
28 Ekim

Hesaba para attım geri alamıyorum. Hesabı onayla diyorum hata veriyor. Para gelince onaylamasın o zaman ne biçim bir sistem bu müşteri hizmetleri de anlamsız. Bir daha da asla.

Papara Hesabımı Onaylayamıyorum. Kimlik Bilgilerim Engellendi

Fatih
24 Ekim

Daha önceden Papara hesabım vardı fakat hiç kullanmamıştım. Şimdi ihtiyacım olduğunda kullanayım dedim Para transferi için de hesabımı onaylamak istedim fakat kimlik bilgilerimi girdiğimde hata alıyorum. Başka bir hesap açtım onda da aynı hatayı aldım. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde kiml...

Papara Hesabımı Onaylayamıyorum. Kimlik Bilgilerim Engellendi

Papara Hesap Onaylayamıyorum Hesabımı Onaylamıyorlar

İbrahim
23 Ekim

Merhabalar ben Papara kullanamıyorum. Artık siz Papara kullanamazsınız dedi. Bana müşteri hizmetleri daha öncesinde hesabım vardı hesap silip başka e posta ile giriş yaptım bir türlü onaylı hesaba geçemiyorum 1 sorun oluştu müşteri hizmetleri ile iletişime geçin diyorlar kimlik v. S falan mail olara...

Papara Anadolu Net Kargo Tam Bir Fiyasko!

Gamze
20 Ekim

Papara kartımı 07.10.2023'te sipariş ettim Hemen onaylandı kartınız kuryeye teslim edildi dediniz 14 gündür ses yok Papara müşteri hizmetlerine 2 defa aramama rağmen halen tarafıma dönüş olmadı. Kartımın en kısa sürede teslim edilmesini istiyorum. İnsanları mağdur etmeye hakkınız yok!

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır