Papara Onaylı Hesabım Çalındı

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ile ilgili sizlere e-posta adresiniz üzerinden detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca belirtmek isteriz ki Papara, 6493 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş lisanslı bir elektronik para kuruluşudur ve faaliyetlerini T.C. Merkez Bankası denetiminde yürütmektedir. Papara hesabınızın şifresini veya giriş detaylarını başka bir kişiyle paylaşmadığınız sürece hesabınıza sizin dışınızda farklı bir kişinin giriş yapması veya kullanması mümkün değildir. Hesap ya da giriş bilgilerinizin farklı yöntemler ile suistimal edilerek sizden alındığını düşünüyorsanız, ilgili kişi hakkında yasal yollara başvurabilir, hukuki destek alabilirsiniz. Bununla birlikte paylaşmış olduğunuz konuda doğan olumsuzlukları engellemek adına düzenli ve sabit uyarılarımızı tekrar etmek isteriz; • Kimlik bilgileriniz, • Şifreleriniz, • Telefon numaralarınız, • Finansal bilgileriniz ve benzeri diğer kişisel verilerinizi kendi güvenliğiniz için üçüncü kişilerle paylaşmamalısınız. Üçüncü kişiler tarafından kullanıldığı tespit edilen Papara hesapları kalıcı olarak kapatılmaktadır. Sorularınız için 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek hattımızdan veya [email protected] e-posta adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla. Papara Destek Ekibi
Papara hesabım çalındı. Aylardır belgelerimi gönderiyorum ama hesabıma ulaşamıyorum. 1 yıl olacak hiçbir yetkili de ilgilenmedi. Hesabımdaki telefon numarası, e-posta değişti ve ben kimlik onaylı hesabıma giremiyorum. Bu konuda çok acil yardıma ihtiyacım var.