Papara Müşteri Hizmetlerine Bağlanamama

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebiniz ile ilgili yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır. Kartınızın basım işlemleri başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Kartınız en kısa sürede size ulaştırılmak üzere kuryeye teslim edilecektir. Yoğunluk durumuna bağlı olarak kartın onay, basım ve dağıtım için kuryeye teslim işlemleri birkaç gün sürebilmektedir. Kartınız kuryeye verildiğinde sizlere SMS / e-posta ile ayrıca bilgi verilecek ve kartınız en kısa sürede size ulaştırılacaktır. Papara Black Card'ın basım işlemlerinin tamamlanıp kuryeye verildikten sonraki teslim süresi 14 gündür. Dilerseniz bu süre içerisinde online harcamalarınızı gerçekleştirebilmeniz için, Papara Card bölümünden ücretsiz olarak Papara Sanal Card'ınızı oluşturarak online harcamalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Kartınız belirtilen süre içerisinde teslim edilmezse bize 0850 340 0 340 numaralı çağrı merkezi hattımızdan veya [email protected] e-posta adresimizden ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Sorularınız için 0850 340 0 340 numaralı çağrı merkezi hattımızdan veya [email protected] e-posta adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla Papara Destek Ekibi
Papara müşteri hizmetleri ne bağlanamıyorum. Çok fazla bekledim ve isyan ettim 850 340 0 340 numarasını arıyorum bağlanamıyorum. Lütfen biri yardımcı olsun ne olur. Bayağı bekliyorum. ulaşamıyorum. Black kart sipariş ettim 24 Kasım'da kargoya teslim edilmesi gerekirdi ama bugün ayın 26 sı anlayışla karşılıyorum benim gibi çok insan vardır. Eminim ki ama biri yardımcı edebilir mi lütfen?