Para transferine basıyorum, para göndermeye basıyorum, şifre ekranı geliyor. Şifremi giriyorum, anasayfa açılıyor, para gönderme ekranına geçemiyorum. Sürekli şifre isteyip anasayfaya atıyor. Sadece 1 saniyeliğine para gönderme ekranı gözüküyor, sonra hesaptan atıyor şifre girmemi istiyor, şifremi g...
Devamını Oku
Babam para gönderdi, Papara hesabıma ama gelmedi ve hesapta da gözükmüyor. Gönderdiği halde geçersiz bakiye diyor ve alışveriş yapamadık.
Eve rezil olarak geldik, çok kötü bir durum. Lütfen yardım edin, bu daha önce hiç başımıza gelmemişti. Dün akşamdan beri bekliyoruz.
Devamını Oku
Papara kartımdan bir arkadaşıma para göndermesi yapacağım zaman Papara card işte veya tanımla diyor. Tanımla diyorum bilgilerimi giriyorum bana kart tanımlanamadı kartın durumu açık diye bir uyarı veriyor. Kartımı kapalı duruma getirip de deniyorum bu seferde kart kapalı hatası veriyor ve para çekem...
Devamını Oku
Papara kartımdan bir arkadaşıma para göndermesi yapacağım zaman Papara card işte veya tanımla diyor. Tanımla diyorum bilgilerimi giriyorum bana kart tanımlanamadı kartın durumu açık diye bir uyarı veriyor. Kartımı kapalı duruma getirip de deniyorum bu seferde kart kapalı hatası veriyor.
Devamını Oku
Papara kartımdan bir arkadaşıma para göndermesi yapacağım zaman Papara card işte veya tanımla diyor tanımla diyorum bilgilerimi giriyorum bana kart tanımlanamadı kartın durumu açık diye bir uyarı veriyor kartımı kapalı duruma getirip de deniyorum bu seferde kart kapalı hatası veriyor.
Devamını Oku
Papara Kartım Lite'dı. Gray kart sipariş etmiştim ve onaylattım ve sonra Lite kartı iptal ettim. İptal ettikten sonra ve gray kartımı hesabıma onaylattıktan sonra bile para gönderme seçeneği kullanamıyorum. Papara sözleşmeli hesaba geçilmesi gerektiği söylüyor tam para atacakken ama zaten hesabımın sözleşmeli olduğunu sanıyorum.