Papara Lite Kart Onay Sorunu

14 Şubat

Papara hesabım veliden onay istiyor bende annemin numarasını giriyorum ama hata yazıyor ve daha önce internette alışveriş yapabiliyordum ama artık yapamıyorum. Karttaki paramı kullanamıyorum bu yüzden onay alıyorum ama hata diyor lütfen yardımcı olun.

15 Şubat 18:51

Merhaba Papara Lite kartımı onaylamak istiyorum ve Velimin telefon numarası bende zaten kayıtlı olduğu içi kendine hesap açamıyor bu yüzden kartımı onaylayamıyorum ve içindeki paramı kullanamıyorum lütfen sorunu çözün artık ya da paramı verin Papara her şeye sorun çıkartıyor.

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 21 dk
Papara Logo
14 Şubat 11:00

Papara Veli Bilgisi Değiştirme

4 gün önce

1624127131 numaralı Papara hesabıma kart çıkartmak, hesabımı onaylamak için bütün bilgilerimi girdim. En sonunda veli onayı istedi. Önce babamın bilgilerini girdim ama yapamadım. Veli bilgilerimin kaldırılmasını veya değiştirilmesini istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Papara Kalıcı Hesabımı Kapattı

6 gün önce

Papara hesabımı kalıcı olarak kapattı. Numaramı güncellemek istiyorum dedim ama kalıcı olarak hesabımı kapattı. Hiç yardımcı olmadılar. Bana bulundukları öneri onaysız hesap kullanma önerisi oldu. Bunu kabul etmiyorum. Hesabımın tekrar aktif edilmesini istiyorum

Papara Veli Bilgileri Değiştirme

2 hafta önce

5393**********86 numaralı Papara hesabımı onaylamak için bütün bilgilerimi girdim. En sonunda veli onayı istedi. Önce annemin bilgilerini girdim ama yapamadım. Veli bilgilerimin kaldırılmasını veya değiştirilmesini istiyorum. Bu yüzden yardım istiyorum lütfen yardımcı olun

Papara Kimlik Bilgilerimi Elle Aldılar

25 Ağustos

Benim adıma Papara hesabı açtılar hesap bilgilerimi aldılar ve ulaşamıyorum. Avrupa destek fonu nakdi yardım göndereceğiz dediler. Papara uygulamasını indirttiler telefonuma dolandırıcılarmış onların mail ve telefon numarasıyla açıldı. Benim kimlik bilgilerimle devam ettik.. 25 Ağustos 2023 tarihind...

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır