Papara ile ilgili

Gizem 22 Ekim 2022 18:42
Gizem'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”
Papara Kuryenin Kartı Adresime Teslim Etmemesi

25.09.2022 tarihinde kart başvurusu yaptım. 29.09.2022 tarihinde kuryeye teslim edilmiş. 20.10.2022 de 12/05 saatleri arasında teslim edileceği mesajı geldi teslim edilmedi aradım mesaj attım bakılmadı geri dönüş sağlanmadı. Aradım şikayet edeceğimi söyledim edebilirsiniz sorun yok dedi. Ve kartımın en yakın tarih içerisinde getirilmesini istiyorum. Her zaman kurye problemi yaşıyoruz Papara konusundan gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

Papara Logo
Papara22 Ekim 2022 18:55
Gizem
Gizem25 Ekim 2022 18:50

Teşekkürler

17 Şubat

Papara Kartım Teslim Edilmemesi

18.01.2023 tarihinde Papara'ya kart başvurusu yaptım onaylanıp 20.01.2023 tarihinde kuryeye teslim edildi. Bilgisi geldi. 02.02.2023 tarihinde de teslim edilmesi gerekirken hala dağıtım bölgesine sevk edildi olarak gözüküyor. Papara müşteri hizmetlerini aradığımda bağlamadan hattan atıyor AGT kuryey...

1 gün önce

Papara Kartıma Para Gelmedi

İki gün önce elime ulaşan Rose Papara kartıma Akbank'tan para gönderdik. Papara kartıma 1 gündür para gelmedi. Kartımı aktivite ettim ama sorun için ne yapmalıyım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Müşteri hizmetlerini mi aramam gerekiyor? Lütfen dönüş yapın.

1 gün önce

Papara Kartala 1 Kez Bahis Sitesine 30 TL Yatırdım

Merhaba ben bahis sitesine girdim 30 TL para yolladım ve fakat bir daha para transfer işlemi yapamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım hesabın kapanabilir dedi. Para cezası gibi bir şey yermiyim sizce 1 kez para yatırdım sadece siteye ama oynamadım bir şey olur mu

1 Yorum

Hüseyin
Hüseyin

Papara Kuryenin Kartı Adresime Teslim Etmemesi

Papara Black cardimi 15 ekimde sipariş ettim 18 ekimde basildi ama Papara mobil uygulamasında 20 ekimde kuryeye teslim edileceği söylenmesine rağmen bugün üstünden 2 iki gün geçti hala teslim edildiğine dair bir bilgi yok. En kısa sürede çözüme kavuşmasını umarım.