Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Papara ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer 24 Ocak 14:38
Papara Kullanılamayan İndirim Çeki

Papara 3000 TL harcamama karşılık Trendyol ®'da kullanmak üzere vermiş olduğu 150 TL lik indirim çekini 2 ay geç verdi. Üzerine 130 TL de ben para yatırdım ki alışveriş yapayım bu seferde verdikleri cek sanal alışverişte kullanilamiyormus..trendyoldan alışverişi nasıl yapmamı bekliyorlardı acaba? Mail ile ulaştık kendilerine hala inceleniyormuş. Benim. Paramı iade edin kendi çekinizi de alın istemiyorum benim paramı iç etmeyin yeter. Bu paparanın kampanyalarına güvenip harcama yapmayın

27 Şubat 13:22

Papara 150 TL hediye kartı verdi bu karta kendi hesabımdan para yükleyip alışveriş yapmak istedim sistemden hata aldım sorun kendilerinden kaynaklıymış arayıp özür dilediler sorunu çözeceklerini söylediler1.5 ay oldu mail. Attılar sorununuz çözüldü kartınızı kullanabilirsiniz diye sözlerine güvenip 2000 TL yatırdım ama sorun hala devam ediyor parayı iade de etmiyorlar. Papara paranızı alıkoyuyor. İade etmiyor sorunu çözmüyor. 2 ay önce alacağım şey şu an yarı yarıya zamlandı ama benim param hala kullanılamıyor

Papara Logo
Papara24 Ocak 17:39
Ömer25 Ocak 14:13

Hediye kartınızı istemiyorum artık. Eksik olsun benim kendi yatırdığım. Nakit paramı iade edin yeter. Benim paramın nesi inceleniyor anlamadım?

2 hafta önce

Papara Trendyol Hediye Kartı Gelmedi

Sana özel kampanyasında Şubat ayında 2000 TL harcamaya 13 martta 50 TL lik Trendyol hediye kartı gelmesi gereken kampanya vardı ben 2000 TL harcamayı gerçekleştirdim ancak hediye kartı hesabıma gelmedi mail attım ancak dönüş olmadı. Bugün 13 Mart akşamı, hediye kartımın gelmesini talep ediyorum.

4 hafta önce

Papara Trendyol Sanal Hediye Kart

Papara Card'tan sanal Trendyol ® kartı tanımlamış. 150 TL'de hediye olduğunu belirttiği bir tutar yüklemiş. Ben de Trendyol yemekten alışveriş yaptım 2 kere. 6 TL kalmıştı. 38 TL tutarında bir aktarım yaptım. Trendyol yemekten alışveriş yapmak istediğimde de bu kart ile yemek alışverişi yapamayacağı...

21 Şubat

Papara Hediye Kart Hatası

Hesabıma hediye olarak tanımlanan 150 TL tanımlandı. Bunu Trendyol hizmetlerinde hediye olarak kullanabilirsiniz yazıyor. Bende o karta para yükledim daha çok alışveriş yapmak için. Kullanmak istediğimiz de hata veriyor. Paramı da geri alamıyorum. Müşteri hizmetleri sadece starbucksda geçerlidir ded...

Papara Hediye Kart Hatası

2 Yorum

Ücretinizi yatırdılar mı peki?

Ömer

Yatırmadılar. 2 ayı geçti arayıp sorun çözüldü dendi sözlerine güvenip tekrar para yatırdım fakat hala sorun çözülmedi ve fazladan yatırdığım parayı iade edemiyorlarmış 150 TL lik hediye çeki için 2000 TL paramı tutuyorlar. Sürekli konuyla ilgili birime ilettiklerini sorunun kendilerinden kaynaklı olduğunu söylüyorlar sadece