Papara Kimlik Fotoğrafı Sorunu

Papara sanal kart almak istiyorum. Bunun için hesap onaylaması gerek Olduğu söyleniyor fakat henüz 14 yaşında olduğum ve dolayısıyla reşit olmadığım için kimliğimde bir fotoğraf bulunmuyor. Bu yüzden hesabımı onaylayamıyorum. Umarım buna en kısa sürede bir çözüm getirilir geri dönüşünüzü bekliyorum.
Papara sanal kart almak istiyorum. Bunun için hesap onaylaması gerek olduğu söyleniyor fakat 16 yaşındayım, kimliğimde bir fotoğraf bulunmuyor. Bu yüzden hesabımı onaylatma kısmında, hologram bölümünü geçemiyorum. Umarım buna en kısa sürede bir çözüm üretirsiniz!
Papara sanal kart almak istiyorum. Bunun için hesap onaylaması gerek Olduğu söyleniyor fakat henüz 15 yaşında olduğum ve dolayısıyla reşit olmadığım için kimliğimde bir fotoğraf bulunmuyor. Bu yüzden hesabımı onaylayamıyorum. Umarım buna en kısa sürede bir çözüm getirilir geri dönüşünüzü bekliyorum
Papara'da hesabımı onayladım ve içinde arkadaşlarımın attığı biraz para vardı sanal kart ile Papara Lite card almak istediğimde internet sitelerinden sipariş oluşturulamadı gibisinden hatalar alıyorum ve bu hesaptaki parayı kullanamıyorum. Black card başvurusu yaptığımda card başvurusu reddedildi me...
Papara sanal kart almak istiyorum. Bunun için hesap onaylaması gerek Olduğu söyleniyor fakat henüz 13 yaşında olduğum ve dolayısıyla reşit olmadığım için kimliğimde bir fotoğraf bulunmuyor. Bu yüzden hesabımı onaylayamıyorum. Umarım buna en kısa sürede bir çözüm getirilir geri dönüşünüzü bekliyorum.