Papara Kartımı Aktive Edemiyorum

06 Haziran

Papara Black Kartımı bir türlü aktive edemiyorum. Kartın aktif hale getirilmeye uygun değildir. Kartın durumu açık yazıyor 18 yaş altı kullanıcıyım para gönderme veya çekme yapamıyorum. Bu yüzden lütfen yardımcı olun en kısa zamanda çözülmesi lazım sorunumun

Papara Kartımı Aktive Edemiyorum
Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 dk 6 sn
Papara Logo
06 Haziran 01:08

Papara Hesabımda Para Gönderme Sorunu!

08 Ağustos

Papara hesabımdan arkadaşıma para gönderirken, kartın aktif hale getirilmeye uygun değildir. Kart durumu açık diyor ve hesabım onaylı bir hesap yeni kart iste diyor ama zaten kartım var ve kullanabiliyorum tek sorun arkadaşıma para gönderememem lütfen hemen sorunumun çözülmesini istiyorum.

Papara Hesabımda Para Gönderme Sorunu!

Papara Hesabımı Sözleşmeli Yapamıyorum

19 Mayıs

Merhaba 19/05/2023 Tarihinde Papara Black Kartım Elime Ulaştı Ancak Papara Hesabım Sözleşmeli Değil Hesabı Tanımla Bölümünde hata kartın aktif hale getirilmeye uygun değildir. Kartın Durumu:Açık Diye Bir Hata veriyor. Sorunumun Çözülmesini Talep Ediyorum

Papara Hesabımı Sözleşmeli Yapamıyorum

Papara Para Transferi Yapamıyorum

11 Mayıs

Papara Black Kartımdan başka birinin hesabına para aktaramıyorum, ATM'den para çekemiyorum kartı aktif hale getirmemi istiyor fakat ben aktif hale getirmek istediğimde "Kartın aktif hale getirilmeye uygun bir durumda değildir. Kartın durumu: Açık. Sorunun çözümü için lütfen bizimle iletişime geç." y...

Papara Para Transferi Yapılmıyor

03 Mayıs

Papara Black kartımdan başka birisine para transfer yapamıyorum. ATM'den para çekemiyorum. Kartı aktifleştirirken bana çıkan yazı "Papara kartınız aktif hale getirilmeye uygun değildir. Kartın durumu acık" yazıyor. Lütfen sorunun çözümü için bize ulaşın.

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır