Papara Kartımdan Yapılan Ödeme Hatası

17 Aralık 2022

Trendyol üzerinden verdiğim siparişten Papara kartımdan aynı sipariş için 2 defa para çekildi. Bunun üzerine siparişi iptal edince sadece 1 kere para çekilmiş gibi kartıma o iade edildi. Diğer parayı nasıl kartıma iletebilirim. Papara Gmail ® adresine yazmama rağmen hala bir geri dönüş alamadım.

Papara Logo
17 Aralık 2022 16:50

Papara Hesabımdan Bilgim Dışında Para Transferi Yapıldı

27 Ekim 2022

Bu akşam Papara hesabıma 1000 TL yatırdım. Saat 18:25'te bir yere 500 TL para transferi yaptım. Sonra kalan paramı çekmek istediğimde saat 18:24'te benim bilgim dışında mail adresi ve şifremi girmediğim halde aynı alıcıya 500 TL daha mükerrer para çıkışı gerçekleştirdi. Paramı ilgili kişiden alın ba...

Papara Arıza Ve Para Yutma

4 gün önce

Sayın yetkililer! Dün gece saat 03.30 da Papara kartıma 500₺ Denizbank ATM'sinden yatırım yapmak istedim bankamatik arıza verdi kartımı geri iade edip parama el koydu acil çözüm bekliyorum. Yoksa adli sürece başvurmak zorunda kalacağım. Adres: Gelibolu/Evreşe.

Papara Kartın Teslim Edilmemesi

3 hafta önce

04.08.2023 tarihinde Papara'dan kart başvurumu eksiksiz bir şekilde tamamlamama rağmen 07.08.2023 tarihinde kargoya verilen kartım adres yetersizliği sebebiyle teslim edilmedi. Kart kurye tarafından dağıtıma çıkarılmış fakat bana en ufak bir bilgilendirme bile yapılmadı. "Adres eksikliği sebebiyle t...

Papara Kart Teslimi Yapamıyor

3 hafta önce

Papara kart başvurusu yaptım, hesabımı aktif kullanan biriyim. Rize'de kartı getirmemelerine rağmen adreste bulamadıkları için iadeye düşürüyorlar. Kargo firması ve Papara ilgisiz gereksiz bir firma, bir kartı teslim edemediler.

Papara Kart Teslimi Yapamıyor

Papara Gönderi İadesi, Zamanında Gelmeyen Kurye, AGT Kurye

4 hafta önce

Papara fiziksel kart istemiştim onlarda kartı hep AGT Kurye firmasıyla gönderiyorlar. 38 günde adresime gelmeyen kurye, bir de arayıp sormadan gönderiyi kendi kendine iade etmiş. Bu kurye şirketine verilen gönderilerden hiç mi biri elime ulaşmaz hiç biri elime ulaşmadı

Papara Gönderi İadesi, Zamanında Gelmeyen Kurye, AGT Kurye

0 Yorum