Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Papara ile ilgili

Mamo sonuçtan memnun değil

Papara Kartıma Para Yatıramıyorum

Mamo
Mamo 08 Şubat 20:40

Papara rose kartıma iki haftadır para yatıramıyorum. ATM'ye takıyorum kartı, şifremi tek seferde giriyorum her şey tamam falan para yatırma bölümüne girince çok fazla şifre denediniz gibisinden bir hata veriyor. Aynı şeyi para çekmeye çalışınca yapmıyor.

Papara Logo
Papara08 Şubat 20:43

6 gün önce

Papara Kartımı Aktive Ettiğim Halde Hesabım Sözleşmeli Olmuyor

Bende teal (yeşil) card var velimin hesabı da onaylı (yeni kimlik NFC hepsini hallettik) kartımı da aktivite ettim fakat sözleşmeli hesap olarak gözükmüyor ATM den para çekemiyorum, bankanız bu işleme izin vermiyor yazısı çıkıyor birisi aydınlatırsa çok iyi olur

Ata
1 hafta önce

Papara Kartım Sözleşmeli Olmuyor

Papara'dan aldığım Papara Black card im veli izinli olmasına rağmen onaylı hesaptan sözleşmeli hesaba geçmiyor. Ve Papara müşteri hizmetlerini aradım ama yardımcı olmadılar. Bu yüzden para yatırma ve para çekme konusunda ATM lerde sıkıntı yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz.

Papara Black Kartım Sözleşmeli Hesap Olmuyor

Papara'dan aldığım Papara Black card im veli izinli olmasına rağmen onaylı hesaptan sözleşmeli hesaba geçmiyor. Üstelik firmaya mail de attım cevap gelmedi Bu yüzden para yatırma ve para çekme konusunda ATM lerde sıkıntı yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz.

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçememe

Ocak ayının sonlarında Papara'ya üye oldum ve Black kart aldım sonra kartı aktive ettiğim halde sözleşmeli hesaba geçemiyorum bu yüzden para gönderemiyorum ve ATM den para çekemiyorum. Bir türlü çözüm yolu bulamadım lütfen geri dönüş yapar mısınız?...

Ege

Papara Black Kart Para Çekemiyorum

Papara kartım geldi ve para yatırdım. Ama para çekmeye çalışınca ATM hata verdi ve Papara'dan bildirim geldi hesabınızı sözleşmeli hesap yapmalısınız diye. Benim hesabım zaten sözleşmeli olması gerekmiyor mu? Papara'ya girdim hesap onaylı gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim.