Papara ile ilgili
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Papara Kartım Sözleşmeli Hesaba Geçmiyor

Mehmet 30 Mart 00:22

Sayın Papara Lite kart kullanıcısıydım ve onaylı hesap kullanıyordum. Ancak, ATM'den para çekememem nedeniyle, 2 gün önce Papara gray kart siparişi verdim. Papara gray kartım 2 gün önce geldi ve tanımladım ancak hesabım sözleşmeli hesap olmadı. 20 dakika önce 200 TL yatırdım hesaba, belki sözleşmeli olur diye ama yine de hiçbir e yaramadı. Günlerdir bu sorunun çözümünü arıyorum ancak bulamıyorum.

Papara Logo
Papara30 Mart 00:40

15 Nisan

Papara Hesabım Black Kartımı Aktif Etmeme Rağmen Onaylı Hesapta Kaldı

Papara Black kartım geldi. Aktif ettim ama bir türlü sözleşmeli hesaba geçmiyor. Eski Lite kartımı da sildim uygulamadan fakat hala daha asıl Black kartımı uygulamada asıl kartmış gibi göstermiyor. Onaylı hesapta kaldı. Lite kartımı sildiğim halde o kadar ballandırarak anlatıyorlar Black kartın avan...

07 Şubat

Papara Hesap Onaylama Basarisiz

Papara Lite kartımı onaylı hesaba geçiremiyorum bu konuda yardımcı olmanızı temenni ediyorum uygulamayı indirip kartı tanımladım fakat hesabı onaylamadan işlem yapamıyorum kimlik bilgilerimi de giriyorum fakat işlem gerçekleştirilemedi diye uyarı veriyor lütfen yardımcı olun

29 Aralık 2022

Papara Onaylı Hesabımdan Para Çekemiyorum

Papara Lite card tım var para yükleye biliyorum ama para çekemiyorum hesap onaylı ve Papara Black kart sipariş ettim ve gelmedi çok acil para çekmem lazım yardım edebilirseniz benden 5 yıldız verilecektir yardımınızı bekliyorum Papara yardım istiyorum

11 Eylül 2022

Papara Hesap Onaylama Sorunu

Papara hesabımı onaylamaya çalıştığımda hata veriyor. Onaylı hesaba geçemiyorum. Başka telefondan da denediğimde aynı sorunla karşılaştım. Kimliğimi okumuyor. ATM'den Lite kartı takıp para yüklemeye çalıştığımda da hata verdi. Hesabımın onaylanmasında yardımcı olur musunuz?

• profile
1 Destekçi
28 Temmuz 2022

Papara Hesap Onaylama Sorunu

Papara hesabımı onaylamak için kimlik fotoğrafını çekiyorum en az 10 defa denedim ve hepsinde hata verdi. Hesabımı onaylayamıyorum. Aşırı sinir bozucu Lite kart almıştın onu tanımladı ama hesabım hala onaylı değil ve onaylı hesap olmadığı için Cashback kısmından yararlanamıyorum.