Papara ile ilgili
  •   Çözüldü

Papara Kartım Hata Veriyor

Ayşe
Ayşe 09 Ocak 17:28

Papara kartım ile işlem yapmaya çalıştığımda ATM'ler sürekli "bir hata oluştu" gibi uyarılar veriyor. Kartımı alalı 2 gün oldu ama hala kullanabilmiş değilim. Aktive etmekle ilgili bir sorun olduğunu düşündüm ama bilgilerim kayıtlı lütfen bilgi verin.

09 Ocak 18:37

Papara Logo
Papara09 Ocak 18:08
Ayşe
Ayşe09 Ocak 18:30

Merhaba tekrar arayabilme şansınız var mı?

20 Aralık 2022

Papara Kartımın Silinmesini İstiyorum.

Papara kartım teslim edildiğinde evde olmadığım için başka zaman getirmelerini rica etmiştim. Ancak karta daha sonradan ihtiyaç duymadım ve kapatmak istedim. Papara hesabımdan kartı sil işlemini gerçekleştirdim fakat numaram hala kayıtlı gözüküyor. Numaramın silinmesini istiyorum.

26 Ekim 2022

Papara İstanbulkart Uygulamasından İşlem İptal Etme

25.10.2020 tarihinde İstanbulkart uygulaması üzerinden uygulamada kayıtlı kartlardan birine 20TL yükleme talimatı oluşturdum ama yüklenmedi. Bir işlem daha yaptım ve işlem oldu. Diğer işlem beklemede bu işlemi nasıl iptal edebilir ve Papara hesabıma geri aktarabilirim.