Papara Kartım Hata Veriyor

Ayşe 09 Ocak 17:28

Papara09 Ocak 18:08

Ayşe09 Ocak 18:30
Merhaba tekrar arayabilme şansınız var mı?
Merhaba tekrar arayabilme şansınız var mı?
Papara'ya kayıt oldum ama para karta tanımlama işlemini yapamıyorum.
Papara kartım teslim edildiğinde evde olmadığım için başka zaman getirmelerini rica etmiştim. Ancak karta daha sonradan ihtiyaç duymadım ve kapatmak istedim. Papara hesabımdan kartı sil işlemini gerçekleştirdim fakat numaram hala kayıtlı gözüküyor. Numaramın silinmesini istiyorum.
25.10.2020 tarihinde İstanbulkart uygulaması üzerinden uygulamada kayıtlı kartlardan birine 20TL yükleme talimatı oluşturdum ama yüklenmedi. Bir işlem daha yaptım ve işlem oldu. Diğer işlem beklemede bu işlemi nasıl iptal edebilir ve Papara hesabıma geri aktarabilirim.
Papara kartım ile işlem yapmaya çalıştığımda ATM'ler sürekli "bir hata oluştu" gibi uyarılar veriyor. Kartımı alalı 2 gün oldu ama hala kullanabilmiş değilim. Aktive etmekle ilgili bir sorun olduğunu düşündüm ama bilgilerim kayıtlı lütfen bilgi verin.