Papara Kartım Elime Geçmedi

03 Mayıs

Papara kart aldım kargoya verildi ancak neredeyse 1 aydan fazla oldu elime geçmedi 2 kez iletişime geçtim hallediyoruz dendi verilmedi sanırım kayboldu. Kargo AGT kargo ®. Yine sıkıntı yaşıyorum bu kargo şirketiyle. Daha iyi bir yerle neden çalışmıyorsunuz?

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 dk 5 sn
Papara Logo
03 Mayıs 23:34

Kimliğimde Fotoğraf Yok Papara Hesabımı Onaylayamıyorum

1 hafta önce

Papara Batman kart almak istiyorum. Bunun için hesap onaylaması gerek Olduğu söyleniyor fakat henüz 13 yaşında olduğum ve dolayısıyla reşit olmadığım için kimliğimde bir fotoğraf bulunmuyor. Bu yüzden hesabımı onaylayamıyorum. Umarım buna en kısa sürede bir çözüm getirilir geri dönüşünüzü bekliyorum

Papara Hesabımı Doğrulatmıyor Ne Yapmalıyım?

3 hafta önce

İyi günler. Papara Black kart çıkarmam gerekiyor fakat hesabımı onaylayamıyorum. Hesabımı onaylamak istediğimde kimliğimin ön yüzünü ve arka yüzünü okutma işlemlerini başarıyla geçiyorum fakat sıra hologram okutmaya gelince kimliğimde 15 yaşımda olmasına rağmen fotoğraf bulunmadığı için bu aşamayı g...

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçemedim

3 hafta önce

Papara Black kartım var ve 14 yaşındayım. Hesabım onaylı ama hala sözleşmeli hesaba geçmedim. Benim yaşımda sözleşmeli hesap kullanan bir sürü kişi var. Annem de kartı olmasına rağmen hala sözleşmeli hesaba geçememiş durumda. Yardım talep ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Papara ATM Kartı Kabul Etmiyor.

3 hafta önce

Papara Black kartımdan hiçbir şekilde ATM'den ne para yatırabiliyorum ne de para çekebiliyorum. Her türlü bankayı denedim. Şehir dışındayken de bu sor...

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır