Papara Kartım Aktif Ama Sözleşmeli Hesaba Geçiş Yapamıyorum.

Merve
14 Nisan 2023 17:51

Papara kartım aktif halde fakat sözleşmeli hesaba geçiş yapamıyorum bana kart sipariş vermemi söylüyor. Hesabım onaylı hesapta kaldı nasıl sözleşmeli yapabilirim? Para atmak istiyorum ama yapamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz? Bu sorunun en hızlı şekilde çözülmesini istiyorum.

14 Nisan 2023 17:58 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ile ilgili sizlere Papara hesabınıza kayıtlı e-posta adresiniz üzerinden detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır. Hesabınız ile ilgili veli onayı sürecinden sonra sözleşmeli hesap sahibi olabilmeniz için aşağıdaki koşulları kontrol edebilirsiniz. Hesabınızı yeni kimlik ve NFC okutarak onaylamanızın ardından veliniz sözleşmeli hesaba geçerse sizin de hesabınız sözleşmeli hesap statüsüne geçecektir. Hesabınızı yeni kimlik ve NFC okutarak onaylayıp velinizin hesap statüsü dolayısıyla onaylı hesaba geçtiyseniz, 18 yaşınızı geçtikten sonra hesap statünüz otomatik olarak sözleşmeli olacaktır. Hesap onaylama işlemlerinize yeni kimliğiniz ile devam edip NFC okutmak yerine hologram videosu ile devam ettiyseniz 18 yaşınızı geçtikten sonra hesap statünüzü yükseltebileceksiniz. Hesap onaylama işlemlerinizi yeni kimlik ve NFC okutarak tamamlamanızın ardından velinizin hesabı sözleşmeli ise sizin hesabınız da sözleşmeli hesap statüsüne geçecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. Papara Destek Ekibi

Papara Kart Teslim Edilmiyor

Sümeyra