Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Papara ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Papara Kart Yaş Sınırı

Ahmet
Ahmet 28 Ocak 00:21

Merhaba iyi günler ben 13 yaşındayım kendime Papara card isteyecektim fakat uygulamaya girdiğimde benden Veli izni istiyor yaş sınırı 13 olduğu halde rica etsem düzeltir misiniz düzeltirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler iyi günler geri dönüşünüzü bekliyorum

Papara Logo
Papara28 Ocak 00:27

25 Ocak

Papara Card Veli İzni

Merhaba iyi günler ben 16 yaşındayım kendime Papara card isteyecektim fakat uygulamaya girdiğimde benden Veli izni istiyor yaş sınırı 13 olduğu halde rica etsem düzeltir misiniz düzeltirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler iyi günler hemen bekliyorum

2 gün önce
Doğukan sonuçtan çok memnun

Papara Hiç Kullanmadığım Bir Uygulama Para Çekiyor.

Harcama yapmadığım halde bilmediğim bir uygulama haberim olmadan Papara hesabımdan4,99 TL çekilmiş. Bunun nedenini bilmiyorum ve açıklama yapılmasını ...

papara-hic-kullanmadigim-bir-uygulama-para-cekiyor-1.pdfpdf
3 gün önce

Papara Veli Onayı Sorunu

Papara hesabım var kart isteyeceğim fakat veli onayı istiyor. Yapıyorum onayı kabul etmiyor veya SMS gelmiyor. Bu saçma uygulamadan nefret ettim bir türlü kabul etmiyor umarım buna bir çözüm bulurlar yoksa başka bir kart almak zorunda kalacağım. Umarım en kısa sürede bana ulaşırlar

• profile
1 Destekçi
1 hafta önce

Papara Kart Hologram Sorunu

Papara Card sahibi olmak istiyorum ve bunun için uygulamaya girip hesabımı onaylamam gerekiyor fakat hesabımı onaylarken her adımı yapıyorum fakat kimlik hologram kontrol yaparken kimlik te fotoğrafım yeşil alana girdiği anda hologram ekranı donuyor ne yapmalıyım

1 hafta önce

Papara Hologram Okumaması Ve Donması

Papara Black Card sahibi olmak istiyorum ve bunun için uygulamaya girip hesabımı onaylamam gerekiyor fakat hesabımı onaylarken her adımı yapıyorum fakat kimlik hologram kontrol yaparken kimlik te fotoğrafım yeşil alana girdiği anda hologram ekranı donuyor ne yapmalıyım