Papara Kart Yaş Sınırı

Merhaba iyi günler ben 16 yaşındayım kendime Papara card isteyecektim fakat uygulamaya girdiğimde benden Veli izni istiyor yaş sınırı 13 olduğu halde rica etsem düzeltir misiniz düzeltirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler iyi günler hemen bekliyorum
Harcama yapmadığım halde bilmediğim bir uygulama haberim olmadan Papara hesabımdan4,99 TL çekilmiş. Bunun nedenini bilmiyorum ve açıklama yapılmasını ...
Papara hesabım var kart isteyeceğim fakat veli onayı istiyor. Yapıyorum onayı kabul etmiyor veya SMS gelmiyor. Bu saçma uygulamadan nefret ettim bir türlü kabul etmiyor umarım buna bir çözüm bulurlar yoksa başka bir kart almak zorunda kalacağım. Umarım en kısa sürede bana ulaşırlar
Papara Card sahibi olmak istiyorum ve bunun için uygulamaya girip hesabımı onaylamam gerekiyor fakat hesabımı onaylarken her adımı yapıyorum fakat kimlik hologram kontrol yaparken kimlik te fotoğrafım yeşil alana girdiği anda hologram ekranı donuyor ne yapmalıyım
Papara Black Card sahibi olmak istiyorum ve bunun için uygulamaya girip hesabımı onaylamam gerekiyor fakat hesabımı onaylarken her adımı yapıyorum fakat kimlik hologram kontrol yaparken kimlik te fotoğrafım yeşil alana girdiği anda hologram ekranı donuyor ne yapmalıyım
Merhaba iyi günler ben 13 yaşındayım kendime Papara card isteyecektim fakat uygulamaya girdiğimde benden Veli izni istiyor yaş sınırı 13 olduğu halde rica etsem düzeltir misiniz düzeltirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler iyi günler geri dönüşünüzü bekliyorum