Papara Kart Tanımlayamama Sorunu

31 Mayıs

Papara Black kart sipariş ettim kartım elime ulaştı, aktive ettim ama sözleşmeli hesaba geçemiyorum. Kartımı hesabıma tanımlayamıyorum hata veriyor. Para da gönderemiyorum.

Lütfen yardımcı olun işlerimi halledemiyorum. Kartımı tanımlamam lazım, sözleşmeli hesaba geçemiyor.

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 dk 5 sn
Papara Logo
31 Mayıs 15:58

Papara Hesap Numarama Attığım Para Hesaba Düşmüyor

24 Haziran

Papara Black Kart kullanıyorum (sözleşmeli) Papara numarama 18yaş olduğumdan bu yana havale para gönderemiyorum bu sorunu düzeltemedin ve kartımı iptal ettim. Papara hesap numaramda sorun var hâlâ sıkıntılı para gelmiyor hesabıma yeni hesap numarası nasıl alabilirim ya da bu sorun nasıl düzelecek lü...

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçme

22 Haziran

Papara Black kartımı teslim almama rağmen sözleşmeli hesaba geçiş yapamadım. Ne para atabiliyorum ne para çekebiliyorum. Diğer arkadaşlarım böyle bir sorunla karşılaşmamış, onlardan görerek almıştım ben de ama hüsrana uğradım. Hala bekliyorum. Sözleşmeli hesaba geçmeyi

Papara Sözleşmeli Kartımı Aktif Değil

31 Mayıs

Papara Black kartım olmasına rağmen hala onaylı hesap olarak gözüküyorum bir çok kez kartla alışveriş yaptım para yatırma gibi işlemler oluyor fakat para çekmeyi denediğimde olmadı bu konuyla ilgili sorunu çözerseniz çok müteşekkir olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Papara Sözleşmeli Hesap Geçmeme Sorunu

10 Mart

Papara Black kartımı aktive ettim ancak hala onaylı hesaptayım sözleşmeli hesaba geçmen lazım diyor ATM'den para çekemiyorum ve Papara Black kart geldi bugün aktive ettim ama halen onaylı hesaptayım ne zaman sözleşmeli hesaba geçerim bir an önce geçmem lazım

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçemiyorum

24 Şubat

Papara Black kartım bugün geldi kartı aktive ettim ilk işlemimi yapmak için gittim ama sözleşmeli hesap olmadığımı onaylı hesap olduğumu fark ettim. Hiçbir işlem yapamıyorum veli onayımda var maalesef benim 1 Mart'a kadar bu sorunu çözmem gerek.

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçemiyorum

0 Yorum