Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Papara ile ilgili
  • profile
1 Destekçi

Papara Kart Süresi Dol

Mustafa 09 Şubat 04:30

Herhangi bir siteden alışveriş yapacağım fakat bilgilerimi doğru girmeme rağmen Papara kabul etmiyor kaç kez denedim oysaki ve kartınızın süresi dolmuş diyor bende bunun ne yapacağımı anlamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. (250 karakter olması için)

Papara Logo
Papara09 Şubat 09:26
  • profile
1 Destekçi

1 hafta önce

Papara Veli Değiştirmek İstiyorum

Papara veli değiştirme. Papara'da denemek için yasal veliye tıkladım ve olmadı ondan dolayı velimi annem yapmak istiyorum ama veli değiştiremiyorum hesabımın içinde de para var ve veli onayı olmadan hiçbir şey yapamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim velimi annem yapmak istiyorum.

1 hafta önce

Papara Para Çekimi Yapamıyorum

Papara kartım ile veli onayı aldım ama kartım ile para çekme yapamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım reşit olmadığım için para çekimi yapamadığım söylendi. Anlayamadım 13 yaş kullanabilir deniyor 16 yaşındayım yardımcı olur musunuz kartımdan işlem yapamıyorum.

Ali
3 hafta önce
Ali'nin Teşekkür Mesajı

“İyi ki varsınız Papara Ekibi.teşekkürler”

Papara Kartım Aktive Olmuyor

Papara Teal kartımı aktive etmeden aktivasyon kodu yazan kağıdı kaybettim ne yapmalıyım?. Papara'dan Teal kart aldım kurye getirdi. Paketi açar açmaz ...

05 Şubat

Papara Hesap Onaylama Başarısız

Papara kart hesabımı onaylamıyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz yuz tanımlama kısmında sorun çıkarıyor birden çok kez denedim fakat başaramadım her seferinde işlem başarısız uyarısı veriyor umarım sorunuma en yakın zamanda çözüm bulabilirsiniz teşekkürler

27 Ocak

Papara Kart Sipariş Veremiyorum

Papara kart kimliğimde fotoğraf olmadığı için onaylamıyor ve 2007 liyim bundan dolayımı bilmiyorum ama 2 gündür deniyorum olmuyor kimliğimde mi sorun var anlamadım yardımcı olma ihtimaliniz var mı ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz teşekkür ederim