kimlik fotoğrafım 3 yıl önce çekildim.
Papara kartı sipariş vermek istiyorum ama kimlikte fotoğraf olmadığı için bir türlü kabul edilmiyor. Bundan dolayı diğer aşamalardan sorunsuz geçmeme rağmen burda takılıyorum ve ne yapsam olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Papara uygulaması üzerinden Black kart sipariş etmeye çalışıyorum fakat kart siparişi için gerekli olan hesabımı onaylama kısmındaki canlılık testi bir türlü olumlu sonuçlanmıyor. Tüm yönergelere uymama rağmen başarısız oluyor. Haliyle kart siparişini de veremiyorum.
Ben Papara kart siparişi veremiyorum, numara yanlış diyor. Bundan önce almadım ilk defa alıyorum ve bana yanış diyor. E-posta üzerinden giriş yaptım olmuyor numarayla da yaptım o da olmadı. Birkaç gündür uğraşıyorum olmuyor!
Hesabım üzerinden kart siparişi veremiyorum. Arayıp sorunu dile getirdiğimde ise Papara mailine kimlik ile fotoğraf atın dendi birebir fotoğraflarım ve kimliğim ile fotoğraf çekilip attım geri dönülmedi. Hatayı fotoğraf ile belirttim. Lütfen ilgili kişilerden yardım istiyorum.
“Desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim.
İyi günler.”
Papara'dan Kart Siparişi vermeye çalışırken adresimi yazıyorum ve devam et'e tıklıyorum fakat bana " The Neighborhood field is required " Hatası veriy...
Papara Kart Siparişi Veremiyorum
Papara kart almak istiyordum hesabı onaylama aşamalarının hiçbirinde sorun yok fakat canlılık kontrolünü bir türlü geçemedim kabul etmiyor. Sağa sola yaptım kaç sefer olmadı yardım eder misiniz yoksa çok sıkıntı çekiyorum kimlik fotoğrafım 3 yıl önce çekildim.
“Desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim. İyi günler.”