Papara Kart Sahibi İşlem Yapmaya Yetkili Değil

Papara Lite kartımı tüm kart bilgilerimi doğru şekilde girdikten sonra aktive etmeye çalıştım ama her seferinde hata alıyorum. En az 10 defa denemişimdir müşteri hizmetleriyle konuştuğumda bana tarayıcıdan girmemi olmazsa gizli sekmeden girmemi söylediler ama hiçbir şekilde olmadı.
Papara Lite card aktive edemiyorum. Kart bilgilerini Lite kart kısmına giriyorum ama yanlış ya da geçersiz Papara cart numarası diyor nasıl sorunu çözebilirim iki üç kere denedim ama olmadı uygulamayı sildim yükledim olmadı müşteri hizmetlerini aradım beni buraya yönlendirdi
Bugün Black Kart elimize geçti. Aktive etmek için bilgileri girelim dedim ancak hata verdi. Sonra barkodla aktive ettim ve başardım ama hesap sözleşmeli hesaba geçmedi, velimin hesabı sözleşmeli hesap. Kendime tıkladığımda öğrenci olarak gözüküyorum çünkü öğrenci olarak seçtim, ancak barkodla tanıml...
Papara kartımı yeni aldım ve aktive ettim (elime ulaşalı 24 saat olmadı). Kartın içine para attım ve online alışveriş için kart bilgilerimi girdim ama kart sahibi işlem yapmaya yetkili değil uyarısı aldım sebebi nedir, sorunun çözülmesi için ne yapmam gerek? Bende sorunun cevabını istiyorum.
Papara kartım ile işlem yapmaya çalıştığımda ATM'ler sürekli "bir hata oluştu" gibi uyarılar veriyor. Kartımı alalı 2 gün oldu ama hala kullanabilmiş değilim. Aktive etmekle ilgili bir sorun olduğunu düşündüm ama bilgilerim kayıtlı lütfen bilgi verin.