Papara Kart Gönderimi Müşteri Hizmetleri Sorumsuzluğu

03 Mayıs

Kart siparişi vereli 4 ay oldu hala kartım teslim edilmedi. Ne zaman mesaj gelse dağıtıma çıktı diye akşama kadar evde hep bekledim size ulaşamadık diye mesaj geldi. Hep kurye yalancı müşteri hizmetlerini aradım teslim ederler diyor. 4 ay ya bir kart nasıl teslim edilemez 3 defa kargo parası alındı benden hala kart yok şikayetçiyim. Aşırı ilgisizler.

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 dk 58 sn
Papara Logo
03 Mayıs 12:33

Papara Kart Kapatamama Sorunu

1 gün önce

Papara müşteri hizmetleri telefonu açmıyor. Hesap açılmış adıma kapatamıyorum. Ben açmadığım için şifrem de yok, 6 ay kullanılmayan hesap için ücret alınacaktır diye mesaj geldi hesap olduğunu öyle anladım kesinlik ücret ödemem, açarken bu kadar kolayda kaparken niye kapanmıyor.

Papara Kart Kapatamama Sorunu

Papara CVV Doğrulama Hatası

15 Ağustos

Papara'ya üye oldum fakat hiçbir kartımı cvvsini doğrulamıyor hata veriyor, sanal kart alamıyorum, para yatıramıyorum. Joker jart alamıyorum. Hep CVV sorun, lütfen geri dönüş yapar mısınız. Bankaları aradım sorun olmadığını söyledi. Hepsi ama nedense hata veriyor 2 gündür.

Papara Sim Kartı Blokesi

18 Temmuz

Papara'da sim kartı bloke edildi Yazısı çıktı bende 2 gündür, bende Papara hizmetlerini aradım sorunun çözüleceğini söylediler. Ama şu ana kadar herhangi bir değişiklik olmadı. Sebebinin bile ne olduğunu bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Papara Kartın Geç Gelmesi Nedeniyle Şikayetçiyim

10 Mayıs

Papara kartım halen kurye tarafından getirilmemekte. 10 yıl sonra falan mı gönderilecek anlamadım ki? Kargo şirketleri çok sorunsuz bir an önce gelmesi lazım. İhtiyacım var, en son ben gidip alacağım. Paparanın teslimat konusunda bir şey yapması lazım muhakkak. Bu ne ya!

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır