Papara ile ilgili
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Bertuğ sonuçtan çok memnun

Papara Kapatılan Hesabı Tekrar Açma!

Bertuğ
Bertuğ 02 Şubat 18:48
Bertuğ'un Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü teşekkürler”

Güven sıkıntıyaşadım ve Papara hesabımı kapattım (keşke kapatmasaydım) geri açmak istiyorum müşteri hizmetlerine ulaştım o kadar beklememe rağmen açmadılar Gmail ® üzerinden mesaj gönderdim geri dönüş yapılmadı yardım istiyorum Papara hesabım tekrar açılsın lütfen!

Papara Logo
Papara02 Şubat 19:11
Bertuğ
Bertuğ02 Şubat 19:24

Sorun çözüldü teşekkürler

25 Nisan

Papara Cezasını Yediğimi Nasıl Anlarım

Giriş sıkıntısı yaşadım. Girmiyor yasa dışı bahisten dolayımı onu da bilmiyorum. Lütfen yardım edin. Kaç gündür çok kötü durumdaydım ve yapacağımı bilemiyorum. Bana lütfen bir çözüm yolu bulun, ne yaparsam yapayım olmuyor. Bahis girdikten sonra hatayı verdi.

Papara Cezasını Yediğimi Nasıl Anlarım
08 Nisan

Papara Hesap Onaylayamıyorum Bunun Nedeni

Papara hesap onaylayamıyorum Neden olduğunu bilmek istiyorum yaş sinirimi var yoksa kimlik sıkıntı var uygulamamda mi sıkıntı var ne olur yardim edin bana şu an acil Papara kart lazım sipariş ettim kartı Trendyol üzerinden ama hesabi bir türlü onaylayamıyorum

14 Şubat

Papara Youtube.com Premium Ödeme Reddedildi

Papara'dan Youtube.com Premium üyelik alıyordum 5-6 aydır hiçbir sıkıntı yaşamadım ama bugün ödeme yapmak istediğimde kartınızı veren kuruluş ödemeyi reddetti gibi bir yazı çıkıyor karşıma dediğim gibi daha önce hiç olmamıştı yetkililer yardımcı olur musunuz?

30 Ekim 2022

Papara Spotify Fazla Para Çekti

Papara'da Spotify üyeliği için yarısı kadar o ara ödüyordum fakat Papara'da bir şeyi kontrol ederken tam çekti normalde yüzde 50 indirim uygulanıyordu hiçbir şekilde böyle bir sıkıntı yaşamamıştım öncesinde Papara'mdan direkt olarak tam çekilmiş yardımcı olursanız sevinirim

Papara Spotify Fazla Para Çekti
09 Ekim 2022

Papara Roblox Epinden Sıkıntı Yaşıyorum

Papara'dan roblox 10 USD lik kod aldım maalesef kullanılmış bu kod diyor Papara destek hatları lütfen sizden yardım talep ediyorum 170 TL boşuna gitti. Bir daha kullanılmış roblox kodu vermeyiniz Papara'yı bırakıp v** gideceğim sizden o kadar epin alıyorum ilk defa yaşadım bunu.