Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Papara ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Papara Kapatılan Hesabı Tekrar Açma

Sıla
Sıla 01 Şubat 21:55

Papara Hesabımı sildim ve tekrar açmak istiyorum. Ancak telefon numaram kayıtlı olduğu için tekrar hesap açamıyorum. Nasıl tekrar açabilirim bilmiyorum. Tekrar açabilmek için ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Eğer açan varsa nasıl yapmam gerekiyor?

Papara Logo
Papara01 Şubat 22:49

Ece
25 Ocak

Papara Hesabım Talep Etmeme Rağmen Açılmıyor!

Papara hesabımı kısa bir süreliğine kullanmamak adına kapatmıştım, daha sonra geri açmak için e-posta göndermeme rağmen günlerdir cevap gelmedi ve hesabım açılmıyor. Denemediği şey kalmadı lütfen tekrar kullanmak adına hesabımın açılmasını talep ediyorum. Hesaba kayıtlı epostam: l********@gmail.com

24 Ocak

Papara Kod Yollamıyor

Papara hesabı açmaya çalışıyorum, kod yolluyor ama gelmiyor ya da bu numaraya kayıtlı falan diyor şifremi değiştirmeye çalışıyorum yine kod yolladığını söylüyor ama yollamıyor kaç sefer denedim farklı günler farklı saatlerde hala aynı sorun lütfen düzeltin.

11 Ocak

Papara Veli Onayı Olmuyor

Papara hesabım için veli kayıt ettim. Veliye hesap açıp onaylı hesapta ettim. Fakat velinin hesabı da onaylı olmasına rağmen veli izni verilmiyor. Günlerdir böyle ve düzelmiyor. Herhangi bir bilgimde yok. Papara yardım ederse çok sevinirim. (Velinin hesabı onaylı)

03 Ocak

Yüz Doğrulaması Papara Hata Veriyor

Oğluma Papara kart alacaktık hesabını doğruladık veli izni istiyormuş bende eksiksiz kayıt oldum ama yüz (kamera doğrulaması) olmuyor yani 3 4 gündür hesap açamadık oğlumda da aynı sorun olmuştu. Yakında şehir dışına çıkacak yardımcı olursanız seviniriz şimdiden teşekkürler

17 Aralık 2022

Burs Vereceğim Diye Papara Hesabı Açtıran Art Niyetliler

Başvurduğum yerden burs çıktığına dair mesaj atıp Papara hesabı açtırdılar ama bu hesabı kendi IBAN ve telefon no'ları ile yaptırdılar. Sonra başka hesabıma 105 TL yollayıp 100 ünü geri Papara'ya yollamamı istediler aktifleşmesi için. Ben yollamadım ancak Papara'ya giremiyorum bile ve kimlik bilgile...