Papara İznim Dışında Ödeme Yapılması

31 Ocak

Spotify iznim dışında 34.99 TL çekilmiş Papara kartımdan lütfen iadesini yapınız ben Spotify ® Premium almadım ne yapmam lazım bilmiyorum sizleri bekliyorum daha bugün şimdi parayı çekmişler internet harcamalarım kapalı olmasına rağmen nasıl çektiler anlamadım

Papara Logo
31 Ocak 17:23
Ege
01 Şubat 00:40

Ben internet harcamalarını kapatıyorum nasıl hala para çekebiliyor o zaman ne anlamı kaldı?

Papara Kartımdan Spotify Ödemesi Yapamıyorum, Hata Veriyor.

13 Şubat

Papara kartımdan ödeme almıyor sipariş oluşturamıyorum hata veriyor. Daha önceden de bu sorunu yaşayıp başka bir kartla almak zorunda kalmıştım ama o an internete vesaire bağlamıştım şu an Papara'dan olduğunu anladım...-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Papara Kartımdan Spotify Ödemesi Yapamıyorum, Hata Veriyor.

Papara Kart Spotify Ödemesi Almıyor

16 Ağustos

Papara üzerinden Spotify ödemesi yapamıyorum. Ödemeni alamıyoruz. Lütfen başka bir kartla dene diyor içinde para var internet harcamalarına da açık bu sorun neden acaba? Umarım en kısa sürede çözülür bir yanıt bekliyorum. Çok bekletmeyin lütfen bir müzik zevkimiz var zaten

Spotify'a Papara'dan Abonelik Alamıyorum

30 Temmuz

Sürekli olarak ödemeyi denediğimde kabul etmedi. Üstelik kartımın içerisinde yeterli bakiye olmasına rağmen ve internet harcamalarına açık olduğu halde bu hatayı alıyorum. Spotify ® ödemesi ile aldığım hata ise ''Ödeme yapılamadı. Lütfen tekrar dene, farklı bir kart ile ödeme yap veya başka bir ödem...

Papara Apple Tarafından Para Çekilmesi

29 Mayıs

Papara kartımı internet alışverişi ve Spotify üyeliği için almıştım geçen gün hatta bir iki kere daha oldu benim bilgim dahilinde olmadığına eminim tam 5 kere Apple pra çekilmiş en kısa sürede paramın iadesini istiyorum bilgim dahilinde değildir.

Papara Apple Tarafından Para Çekilmesi

0 Yorum