Papara İşlem Başarısız (Kripto Para)
2.602görüntüleme

Kısa bir sürede cevap vermeniz güzeldi. teşekkürler para konusunda kendinizi geliştirmeye devam etmelisiniz
Ziraat Hesabımdan, Papara hesabıma para aktardım fakat para Ziraat hesabımdan gitmesine rağmen Papara hesabıma gelmedi. İşlemi 14.37de yaptım fakat para hala hesabımda yok. Oysaki işlem süresi 5-15 dakika arasında olan bankalar yazmakta. 5 saat geçmesine rağmen iade de edilmedi.
Bugün Papara hesabıma 550TL para atacaktım. BİNGÖL/MERKEZ Türkiye Finansbank şubesinde ki ATM'YE parayı attım. Ancak ATM parayı yuttu ve paramı alamadım. Paranın acilen karta atıp bir ürünü almam lazım. Sevgili Papara yetkilileri lütfen yardımcı olur musunuz? Bankadaki yetkililerle konuştum ve pek y...
1010 TL garanti hesabıma para çekim işlemi sağladım ancak hesabıma düşmedi. Destek için müşteri hizmetlerini aradığımda paranın bankaya gönderildiği söyleniyor. Bankayla görüştüğümde ise Papara'dan gelen bir şey olmadığı söyleniyor. Soyadı değişikliği bahane ediliyor ancak aynı gün Finansbank hesabı...
Papara hesabıma Garanti Bankası'ndan EFT ile para transferi yaptım. Bu bankadan işlemin birkaç dakika içinde gerçekleşeceği söylenmişti ama 30 dakikadır para hesabıma geçmedi. IBAN numarasını da açıklamayı da doğru yazdım. Sebebi nedir lütfen ilgilenir misiniz
Telefon numarama Papara hesabı açılmış para gönderdim fakat başka bir numara ile kaydolduğum için hesap açılan numaraya gitti para o hesabı nasıl geri alabilirim ya da numaramı nasıl değiştirebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim. Numaram 0546*****41
Türkiye İş Bankası'ndan Papara hesabıma 15.000 tl Türk lirası havale ettim. Fakat para ne Papara hesabıma ne de banka hesabına geldi. 2 saat oldu para yok müşteri hizmetlerini arıyorum yardımcı olmuyorlar. Dekont elimde var.
Papara geçen gün 10 saniyede yaptığı bankadan Papara'ya gönderme işlemini dün 10 saatte yaptı. Sırf bu yüzden kâr edemedim. Bugün de tekrar para gönderdim ama hala hesabıma gelmedi. Maillere cevap vermiyorlar. Yoğunluk mu var bugünlerde sorun nedir? Açıklayan var mı?
10.04.2021 tarihinde oğlumun Papara hesabına EFT yaptım. Fakat kendi hesabın dışında Papara hesabına para yatırılmıyormuş. Sonra bizden dekont ve IBAN numarası istediler gönderdik ama paranın benim olmayan Papara hesabına yatırıldığını söylediler. Durumu kendilerine açıkladım benim bir Papara hesabı...
Papara'ya 12 Nisan günü 5000 TL para yatırdım fakat kendi banka hesabımdan arkadaşımın hesabına attım param hesabımdan çekildi ve ben başkasının hesabına para ayrılamayacağını bilmiyordum bugün 14 Nisan hala para ortada yok. Konuyla ilgili ne yapmam gerekiyor.
Papara'ya 10 Nisan günü 5000 TL para yatırdım fakat kendi banka hesabımdan annemin hesabına atmaya çalıştım param hesabımdan çekildi ve ben başkasının hesabına para atılamayacağını yeni öğrendim. Bugün 14 Nisan ve hala para ortalıkta yok ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz?
Binance ve Paribu ® kripto para borsasına ödeme yapmak için Papara açtım. Hesabıma para yollamama rağmen aşağıda yazdığım hatayı alıyorum. (18 yaşından büyüğüm)
''İşlem başarısız. Kripto para borsalarına ödeme yapabilmen için en az bir defa Papara'ya kendi banka hesabından para yüklemiş olman gerekmektedir.'' yazıyor.