Papara Hologram Okumuyor Nasıl Çözeceğim
1.387görüntüleme

Papara kart almak istiyorum. Bunun için hesap onaylaması gerek Olduğu söyleniyor ama kimliğimde fotoğraf yok bu yüzden kontrolü geçemiyorum ve hesabımı onaylayamıyorum ve bu yüzden kart alamadım Umarım bu sorun kısa sürede çözülür. Lütfen geri dönüş yapın bu karta ihtiyacım var
Papara kart almak istiyorum. Bunun için hesap onaylaması gerek Olduğu söyleniyor ama kimliğimde fotoğraf yok bu yüzden kontrolü geçemiyorum ve hesabımı onaylayamıyorum ve bu yüzden kart alamadım Umarım bu sorun kısa sürede çözülür. Papara kart almam lazım
Kendime bir adet Papara kart almıştım oyunlara para yatırmak için daha sonra kişisel harcamalarda da kullanmaya başladım lakin hesabım onaylı olmadığı için hesabımı onaylamaya çalıştığımda kimliğimde resmim olmadığından ve reşit olmadığımdan dolayı hesabımı onaylayamıyorum. Bunun için sizden yardim ...
Papara kart almak istiyorum. Bunun için hesap onaylaması gerek Olduğu söyleniyor ama kimliğimde fotoğraf yok bu yüzden kontrolü geçemiyorum ve hesabımı onaylayamıyorum ve bu yüzden kart alamadım Umarım bu sorun kısa sürede çözülür acil olarak Papara kart almak zorundayım yardımcı olur musunuz
Papara kart almak istiyorum. Bunun için hesap onaylaması gerek Olduğu söyleniyor ama kimliğimde fotoğraf yok bu yüzden kontrolü geçemiyorum ve hesabımı onaylayamıyorum ve bu yüzden kart alamadım Umarım bu sorun kısa sürede çözülür. Lütfen geri dönüş yapın Acil olarak Papara kart almak zorundayım
Merhabalar Papara kartımı kullanamıyorum. Papara kartı aktive kodumu kaybettim, Ve hesabımı onaylayamıyorum. Yeni kart çıkartamıyorum ilgilenirseniz ...
Papara kart aldım kullanmak için hesap onaylaması gerek olduğu söyleniyor ama hologramı okutamıyorum. Bu yüzden kontrolü geçemiyorum ve hesabımı onaylayamıyorum ve bu yüzden kart alamadım. Umarım bu sorun kısa sürede çözülür. Acil olarak Papara kart almak zorundayım.
Papara kart aldım kullanmak için hesap onaylaması gerek Olduğu söyleniyor ama kimliğimde fotoğraf yok bu yüzden kontrolü geçemiyorum ve hesabımı onaylayamıyorum ve bu yüzden kart alamadım Umarım bu sorun kısa sürede çözülür. Hesabımı onaylamanın başka bir yolu var mı?