Papara Hesap Onaylama Sorunu

Papara hesabımı onaylarken T. C. Kısmında sıkıntı yaşıyorum ne yapabilirim. Yardim edebilecek var mi farklı cihazdan denedim olmadı yeni hesap açtım olmadı Papara desteğe başvurdum olumlu sonuç alamadım bu sorunumu nasıl çözüme kavuştururum. Yardim edebilir misiniz?
Telefonum NFC kimlik okumuyor birkaç kez denedim olmuyor bayağı sorun yaşıyorum bunun düzeltilmesini çok istiyorum bayağıdır deniyorum bir türlü hesabımı onaylayamadım lütfen bu sorun çözülsün ve hesabım onaylanmasını istiyorum lütfen lütfen rica ediyorum.
Papara Rose Cart almak istiyorum. Bunun için hesap onaylaması gerek Olduğu söyleniyor fakat henüz 16 yaşında olduğum ve dolayısıyla reşit olmadığım için kimliğimde bir fotoğraf bulunmuyor. Bu yüzden hesabımı onaylayamıyorum. Umarım buna en kısa sürede bir çözüm getirilir geri dönüşünüzü bekliyorum.
Papara'da kimliğimde fotoğraf olmadığı yüzünden hesabım onaylanmıyor, çünkü kimliğimdeki fotoğrafı istiyorlar ancak ben 15 yaşına gelmediğim için kimliğimde fotoğraf yok (13 yaşını doldurdum) sorunumun Papara tarafından çözülmesini arz ediyorum. Sevgilerle
Merhaba ben Papara hesabımı onaylatıp Papara kart almak istiyorum. 14 yaşındayım fakat hesap onaylatmak için kimlik fotoğrafı gerekiyor. Reşit olmadığ...
Tüm bilgilerimi girdim. Sıra canlılık kontrolüne gelmişti ve onu da yapmaya çalıştım fakat her seferinde "kimliğindeki fotoğrafın ile canlılık görüntün eşleşemedi." Hatasını aldım. Kimliğimde fotoğrafta yok. Eski kimlik kullanıyorum. Sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Yaşım 13