Papara Hesap Onaylama Basarisiz

Papara Lite karttan yeni T.C. kimlik kartıyla hesabımı onaylayamıyorum her adımı doğru uyguluyorum en sonunda gereksiz yere hata veriyor kaç kere dene...
Kızımın harcamalarını takip etmek içindir Papara hesabı açtım. Onaylı hesaba geçmem gerekiyormuş demedim ama olması. Herhalde kimliğim NFC için uygun değilmiş nasıl onaylayabilirim bununla başka bir çaresizlik yok mu acaba. Çünkü hesabı onaylamam gerekiyor
Papara veli onayı yaptım hesabı onayladım. Kartımı da sipariş ettim geldi aktivasyonu da yaptım ama para gönderemiyorum sadece alabiliyorum ibana para göndermek isteyince sözleşmeli hesaba geçiniz diyor bunun için kart aktivasyonunuzu yapın diyor ama ben hepsini yaptım düzeltilmesini talep ediyorum.
Papara'da hesabımı onayladım sonra veli onayı istedi. Veli hesabında onaylı hesap yapmak için t. C. Kimlik bilgilerini girdim fakat "Bu işlem için onaysız hesabın olmalı." diyor. Hesap onaysız zaten. Sanki Papara hesabını onaylı yapmamam için çabalıyor. Papara lütfen yardım et!
Kendi hesabımı onayladım ama veli onayı gerekiyor. Annemin t. C. Sini girmiştim ama annem uzun süre yanımda değil. Değiştirip babamın t. C. Sini girmek istiyorum ama veli t. C. Sini değiştiremiyorum, bu yüzden kart alamıyorum ve kullanamıyorum. Yardımcı olmanızı istiyorum.
Papara Lite kartımı onaylı hesaba geçiremiyorum bu konuda yardımcı olmanızı temenni ediyorum uygulamayı indirip kartı tanımladım fakat hesabı onaylamadan işlem yapamıyorum kimlik bilgilerimi de giriyorum fakat işlem gerçekleştirilemedi diye uyarı veriyor lütfen yardımcı olun