Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Papara ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Papara Hesap Onaylama Basarisiz

Duygu
Duygu 07 Şubat 13:01

Papara Lite kartımı onaylı hesaba geçiremiyorum bu konuda yardımcı olmanızı temenni ediyorum uygulamayı indirip kartı tanımladım fakat hesabı onaylamadan lem yapamıyorum kimlik bilgilerimi de giriyorum fakat işlem gerçekleştirilemedi diye uyarı veriyor lütfen yardımcı olun

Papara Logo
Papara07 Şubat 14:20

Ali
10 Eylül 2022
Ali sonuçtan çok memnun

Papara Hesap Onaylama Hatası

Papara Lite karttan yeni T.C. kimlik kartıyla hesabımı onaylayamıyorum her adımı doğru uyguluyorum en sonunda gereksiz yere hata veriyor kaç kere dene...

3 gün önce

Papara NFC Onaylı Hesaba Geçme

Kızımın harcamalarını takip etmek içindir Papara hesabı açtım. Onaylı hesaba geçmem gerekiyormuş demedim ama olması. Herhalde kimliğim NFC için uygun değilmiş nasıl onaylayabilirim bununla başka bir çaresizlik yok mu acaba. Çünkü hesabı onaylamam gerekiyor

Papara NFC Onaylı Hesaba Geçme
4 gün önce

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçmiyor!

Papara veli onayı yaptım hesabı onayladım. Kartımı da sipariş ettim geldi aktivasyonu da yaptım ama para gönderemiyorum sadece alabiliyorum ibana para göndermek isteyince sözleşmeli hesaba geçiniz diyor bunun için kart aktivasyonunuzu yapın diyor ama ben hepsini yaptım düzeltilmesini talep ediyorum.

6 gün önce

Papara Onaysız Hesabın Olmalı Sorunu

Papara'da hesabımı onayladım sonra veli onayı istedi. Veli hesabında onaylı hesap yapmak için t. C. Kimlik bilgilerini girdim fakat "Bu işlem için onaysız hesabın olmalı." diyor. Hesap onaysız zaten. Sanki Papara hesabını onaylı yapmamam için çabalıyor. Papara lütfen yardım et!

Papara Onaysız Hesabın Olmalı Sorunu
  • profile
1 Destekçi
1 hafta önce

Papara Veli Onayı İçin Veli T. C. Değiştirme

Kendi hesabımı onayladım ama veli onayı gerekiyor. Annemin t. C. Sini girmiştim ama annem uzun süre yanımda değil. Değiştirip babamın t. C. Sini girmek istiyorum ama veli t. C. Sini değiştiremiyorum, bu yüzden kart alamıyorum ve kullanamıyorum. Yardımcı olmanızı istiyorum.