Papara Hesap Onayı İçin Veli Bilgisi Değiştiremiyorum

30 Eylül
Şevval'ın Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim Papara💗💗”

Kendi hesabımı onayladım ama veli onayı gerekiyor. Velim olarak annemi yazmıştım ama annem yerine babam olarak değiştirmek istiyorum ama değişmiyor annemden de onaylamıyoruz şu anda yanımızda değil. Hesap onaylanmadığı için hiçbir faaliyet de gösteremiyorum en kısa sürede çözülürse sevinirim.

Papara Şikayetvar üye markasıdır

Çok teşekkür ederim Papara💗💗

Papara Veli İzni Sorunu!

Effloosss
22 Ekim

Ben Papara hesabımda kart oluşturmak için velimden izin isteyecektim, her şey olumlu gidiyordu. Hesabımı onaylamak için veli iznini annemden denedik, kimliği okumadı. Sonra babamdan deneyeyim derken veli ile bağlantınız bulunamadı hatası çıktı. Yardımcı olursanız sevinirim...

Papara Hesap Onaylama Sorunu

Kübra
21 Temmuz

Papara Rose Card kullanıyorum. Hesabımı kendi adıma onayladım. Veli T. C.'si olarak babamın T. C.'sini girmiştim, ama bir süre yanımızda olmadığı için annemin T. C.'sini girmeye çalışıyorum. Kabul etmiyor ve başaramıyorum. Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Papara Veli T. C. Değiştirme

Ceylin
20 Mayıs

Kendi hesabımı onayladım ama veli onayı lazım annemin bilgilerini götürmüştüm ama annemin daha önce hesabı varmış ve şifresini unuttuğu için giriş yapamıyoruz bu yüzden ben annemin T.C.'si yerine babamın T.C.'sini yazmak istiyorum ama nasıl yapabilirim bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim

1 Yorum

Hatun
Hatun

Bana da yardımcı olur musunuz lütfen

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı