Papara Hesap Bakiyesi Sıfır Görünüyor

Çözüldü teşekkürler

Kısa sürede çözüldü Teşekkürler
Çözüldü teşekkürler
Kısa sürede çözüldü Teşekkürler
Merhaba, ben yakın zamanda bir Papara Black kart sipariş verdim ve başarıyla teslim aldım. Ancak, hala sözleşmem elimde olmadığı için para çekemiyor ve gönderemiyorum. Hesabım onaylı olmasına rağmen, sözleşme imzalanmadı ve ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Papara Black kartım olmasına rağmen hala onaylı hesap olarak gözüküyorum bir çok kez kartla alışveriş yaptım para yatırma gibi işlemler oluyor fakat para çekmeyi denediğimde olmadı bu konuyla ilgili sorunu çözerseniz çok müteşekkir olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Papara kartımı sipariş ettim. Fakat kurye kartı üst komşuma bırakmış ve bana sözleşme vermedi. Bu yüzden hesabım sözleşmeli hesap değil ve bu yüzden ATM den para çekemiyorum veya birine para gönderemiyorum. Bunun bir çözüm yolu falan yok mu? Kuryeyi tekrardan kendi adresime gönderme şansım yok mu?
Papara kartımdan bir arkadaşıma para göndermesi yapacağım zaman Papara card işte veya tanımla diyor. Tanımla diyorum bilgilerimi giriyorum bana kart tanımlanamadı kartın durumu açık diye bir uyarı veriyor. Kartımı kapalı duruma getirip de deniyorum bu seferde kart kapalı hatası veriyor ve para çekem...
Papara hesabım üzerinden para çekilmiş. F** N**A**diye bir kişi çekmiş 49 TL olarak ancak hesabımda para olmadığından bu para hesabımdan çıkmış olarak gösteriliyor. Müşteri hizmetlerini aradım bu konuda oradan yönlendiriliyor.
Papara hesabımdan banka hesabına parayı çekmeye izin vermiyor bakiye ekranda 70 aktarma ekranına geldiğim zaman işlem yapmak isterken sıfır gösteriyor. Problemin ne kadar süreceğini bilmek istiyorum. Zistemle alakalı bir problem sanıyorum konuyla ilgili yardım lütfen