Papara Hesabının Onaylanmaması Ve Kullanılmaması

Papara'da Black kart edinmek istemiştim ve benden hesabımı onaylamamı istediler, hesabı onaylamak için kimlik bilgilerimi girmem gerekiyor, kimlik bilgilerimi tamamen doğru girmeme rağmen kimlik bilgileriniz ile nüfusa kayıtlı bilgileriniz uyuşmamaktadır diyen bir mesaj aldım, ilgilenebilir misiniz
Papara kart almak istiyorum. Bunun için hesabımı onaylamam gerekiyor fakat kimliğimin NFC kısmını okumuyor, kimliğiniz NFC desteklemiyor diyor lütfen bir çözüm bulun. Çok kez denedim olmadı. Kimlik bilgilerin alınamadı diyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz.
Merhabalar bu hafta içerisinde Papara kart sipariş vermek istedim ismim ö*** yaşım 16 ydı. Yaşım 16 olduğu için ilk kendi bilgilerimi Papara'da okutmamı istediler, bunu zar zor bir şekilde hallettim. Papara yardımcı olarak onaylamışlar fakat sonrasında yaşım gereği veli onayı istediklerini söyledile...
Merhabalar Papara kart çıkartmak için bütün bilgilerimi girdim, veli bilgilerini de girdim fakat simdi değiştirmek istiyorum ve veli bilgilerini düzeltemiyorum yardımcı olur musunuz? Kaç aydır bununla uğraşıyorum. Destek hattınızı aradım fakat açmadiniz.
Papara kart istiyorum ve bunun için hesabımın onaylı olması gerektiğini biliyorum. Hesabımı onayla kısımına geliyorum tüm bilgileri eksiksiz bir şekilde yazıyorum. Ancak maalesef olmuyor. Lütfen bana ulaşın ve sorunu çözmemde yardımcı olun. İyi günler Saygılarımla.
Papara hesabım veli bilgisi doğru olduğu halde onaylanmıyor veli bilgileri yanlış diyor bu şikayetime çözüm bulunmasını istiyorum en kısa sürede ve paparanın böyle bir hatasını düzeltmesini arz ediyorum lütfen kredi kartım olmadığı için alışveriş yapamıyorum