Papara Hesabımı Onaylatamıyorum Canlılık Kontrolünde Hata Veriyor

14 Kasım 2022

Papara hesabı açmak istiyorum ama hesabı onaylatırken sürekli hata veriyor hologram ve canlılık kontrolünde sürekli bir hata veriyor Papara iletişimi aradım ama müşteri hizmetlerine bir türlü bağlanmıyor Papara hesabımı onaylatamadığım için hesabımı da kullanamıyorum.

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 41 dk 29 sn
Papara Logo
14 Kasım 2022 14:19

Papara Canlılık Kontrolü Yapamıyorum

23 Ağustos

Papara yükledim ve para yatırıp para çekebilmek için hesabı onaylamam gerekiyormuş. Bende hesabımı onaylamayı çalışırken bir türlü yapamadım. Bütün kimlik bilgilerimi girdim ve geriye canlılık kontrolü kaldı ama bir türlü olmuyor. Yüzümü okudu ama onay vermiyor hala bekliyorum tam 3 gündür yüzümü on...

Mobil Papara Bankacılığına Giremiyorum

30 Mayıs

Papara hesabıma neden giremiyorum internet bağlantınızı kontrol edin diyor ama ben başka bir internet bağlantısı üzerinden de deniyorum yine hala aynı sorunu veriyor lütfen sorunu düzelte bilir misiniz. Para çekmem gerekiyor hala giremiyorum yaklaşık bir haftadır böyle

Papara Hesabımı Onaylı Hesap Yapamıyorum

29 Mayıs

Papara hesabımı onaylayamıyorum. Bütün bilgilerim doğru olmasına rağmen hata veriyor. Bilgilerini doğru girdiğinden emin ol, ismini tekrar kontrol et gibi şeyler çıkıyor ve hesabımı onaylayamıyorum. Sorunumu çözebilmem için bana yardımcı olursanız sevinirim.

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır