Papara Hesabımı Kapattım Tekrar Açmak İstiyorum

Çok kısa sürede sorun çözüldü hesabım açıldı teşekkür ederim
Çok kısa sürede sorun çözüldü hesabım açıldı teşekkür ederim
Papara kartım bir aydır elime ulaşmamış. Kartın parasını da ödemiştim niye hiç yardımcı olmuyorsunuz size kargo hizmetleri de.? Tahmin süresi 10/03/2023 olmasını rağmen hala ulaşmamış bana. Lütfen kartımı en kısa sürede elime geçsin. Sizden cevap bekliyorum.
Papara kartımla Steam'den. İndirim ile 350 ( üç yüz elli ) TL'ye oyun almıştım kartımdan. Para. Kesildi Kartımda yeterli param vardı ve para kesildi ama oyun elime ulaşmadı. Lütfen. Yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor lütfen en kısa sürede yardımınızı bekliyorum
ATM de birkaç kes gittiğimde yanlış şifre girdim ve 2 3 haftadır bekliyorum düzelir diye ama düzelmedi sürekli şifre hatası veriyor Maximum denemeye ulaştınız diyor ve para yatıramıyorum lütfen ilgilenebilirsiniz Çünkü ödemelerim aksıyor yardımcı olursanız sevinirim
Müşteri hizmetlerine bağlanmıyor 15 dakika bekledim halen açmıyorlar telefonu 4-5 gündür böyle arıyorum gerçekten ne kadar ilgisiz bir müşteri hizmetleriniz varsa. Dönüş sağlanmasını istiyorum. Hesabıma para yatıracağım sıkıntı yaşıyorum yardım ve bilgi almak istiyorum arıyorum dönüş alamıyorum.
Güven sıkıntısı yaşadım ve Papara hesabımı kapattım (keşke kapatmasaydım) geri açmak istiyorum müşteri hizmetlerine ulaştım o kadar beklememe rağmen açmadılar Gmail ® üzerinden mesaj gönderdim geri dönüş yapılmadı yardım istiyorum Papara hesabım tekrar açılsın lütfen