Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Papara ile ilgili

Mehmet sonuçtan çok memnun

Papara Hesabımı Kapattım Tekrar Açmak İstiyorum

Mehmet 01 Şubat 21:25
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Çok kısa sürede sorun çözüldü hesabım açıldı teşekkür ederim”

Güven sıkıntısı yaşadım ve Papara hesabımı kapattım (keşke kapatmasaydım) geri açmak istiyorum müşteri hizmetlerine ulaştım o kadar beklememe rağmen açmadılar Gmail ® üzerinden mesaj gönderdim geri dönüş yapılmadı yardım istiyorum Papara hesabım tekrar açılsın lütfen

Papara Logo
Papara01 Şubat 21:27
Mehmet01 Şubat 21:32

Çok kısa sürede sorun çözüldü hesabım açıldı teşekkür ederim

02 Şubat
Bertuğ'un Teşekkür Mesajı
  • 02 Şubat 19:23

“Sorun çözüldü teşekkürler”

Papara Kapatılan Hesabı Tekrar Açma!

4 gün önce

Papara Black Kartımın Gelmemesi

Papara kartım bir aydır elime ulaşmamış. Kartın parasını da ödemiştim niye hiç yardımcı olmuyorsunuz size kargo hizmetleri de.? Tahmin süresi 10/03/2023 olmasını rağmen hala ulaşmamış bana. Lütfen kartımı en kısa sürede elime geçsin. Sizden cevap bekliyorum.

1 hafta önce

Steam'den Papara Kart İle Oyun Aldım Fakat Ödemenin Basarız Oldu

Papara kartımla Steam'den. İndirim ile 350 ( üç yüz elli ) TL'ye oyun almıştım kartımdan. Para. Kesildi Kartımda yeterli param vardı ve para kesildi ama oyun elime ulaşmadı. Lütfen. Yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor lütfen en kısa sürede yardımınızı bekliyorum

2 hafta önce

Papara Para Yatırmada Şifre Yanlışlığı Vermesi

ATM de birkaç kes gittiğimde yanlış şifre girdim ve 2 3 haftadır bekliyorum düzelir diye ama düzelmedi sürekli şifre hatası veriyor Maximum denemeye ulaştınız diyor ve para yatıramıyorum lütfen ilgilenebilirsiniz Çünkü ödemelerim aksıyor yardımcı olursanız sevinirim

2 hafta önce

Papara Desteğe Asla Ulaşamıyorum

Müşteri hizmetlerine bağlanmıyor 15 dakika bekledim halen açmıyorlar telefonu 4-5 gündür böyle arıyorum gerçekten ne kadar ilgisiz bir müşteri hizmetleriniz varsa. Dönüş sağlanmasını istiyorum. Hesabıma para yatıracağım sıkıntı yaşıyorum yardım ve bilgi almak istiyorum arıyorum dönüş alamıyorum.