Papara ile ilgili
  •   Çözüldü

Papara Hesabıma Para Gelmedi

Anıl
Anıl 28 Mart 15:07

Yapı Kredi Bankası hesabından Papara hesabına 72 lira gibi bir para transferi yaptım ancak para Yapı Kredi ® ® ® hesabından çekildi ancak Papara ulaşmadı ve acil o paraya ulaşmam gerekiyor yapıldığına dair. En kısa sürede çözülmesini istiyorum teşekkürler.

Papara Logo
Papara28 Mart 15:11

3 hafta önce

Papara Kart Para Yatırma Sorunu

Daha önce senelerdir hiç karşılaşmadığım bir sorun bu Papara kartımla hiçbir ATM'den para yatıramıyorum. Birkaç sefer farklı ATM'ler olmak üzere denedim fakat olmuyor. İşleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz, bir sorunla karşılaştık deyip hata veriyor. Sürekli kullandığım bir kart bu yüzden acilen s...

18 Aralık 2022

Papara    hesabım çalındı

Papara acil destek! Papara hesabım çalındı. İletişim bilgilerimi de değiştirmişler. Acilen hesabın kapatılmasını istiyorum. Şu anda hesapta neler oluyor veya olacak bilmiyorum. En kısa sürede hesabın iade veya kapatılmasını istiyorum Papara ekibi.

03 Aralık 2022

Papara Black Kartım Hala Gelmedi

Ekimin 10 unda Papara Black kart istemiştim bugün 3 Aralık neredeyse 2 ay olacak hala gelmedi uzun süredir dağıtım bölgesine sevk edildi yazıyor artık dağıtıma çıkmasını istiyorum. Her AGT kuryeyi aradığımda aciliyetiniz bildirilmiştir diyor ama hiçbir ilerleme yok?!

Papara Black Kartım Hala Gelmedi
07 Kasım 2022

Barkod İle Papara Hesabıma Para Yatıramıyorum

Papara hesabıma barkod ile para yatırmak istedim ama güvenliğin için bu işlemi geçici süreliğine yapamazsın diyor 1 haftadır aynı sorun düzelecek mi diye bekledim hala düzelmedi sayın Papara iyicine gözümden düştünüz acilen bu sorunun çözülmesini istiyorum!

Barkod İle Papara Hesabıma Para Yatıramıyorum
Ozk
14 Ekim 2022

Papara Hesabımı Onaylayamıyorum Kimliğimde Fotoğrafım Yok

Papara kart almak istiyorum. Bunun için hesap onaylaması gerek olduğu söyleniyor ama kimliğimde fotoğraf yok bu yüzden kontrolü geçemiyorum ve hesabımı onaylayamıyorum ve bu yüzden kart alamadım umarım bu sorun kısa sürede çözülür. Acil olarak Papara kart almak zorundayım.