Papara Hesabıma Para Düşmedi

Hayırlı akşamlar, Halkbank'dan fast ile para gönderiyorum açıklamaya Papara Numaramı yazıyorum ama Halkbank hesabıma geri gönderiliyor bunun düzeltilmesi lazım hesabıma para göndereceğim gönderemiyorum. Lütfen bunu acil düzeltin para gönderimi yapacağım yapamıyorum
Arkadaşım Papara hesabıma Halkbank [email protected] üzerinden 200 TL yolladı ama 30 dakika oldu para hala hesabıma geçmedi sorunun acilen çözülmesini istiyorum.
Papara Numaram :1833221190 Bugün Akbank ATM'sine gittim para çekmeyi denedim fakat çekemedim bankanız onay vermiyor diyordu sonra Halkbank ATM'sine gittim orada da paramı çekemedim neden çekemiyorum bilmiyorum. Papara uygulamasından bildirim geliyor. Papara card hesabın ATM'den para çekmeye kapalıdı...
Papara hesabıma Halkbank hesabından 1500 TL aktarma yaptım, ancak hesabıma geçmedi. Dekont elimde mevcut. Müşteri hizmetleriyle iletişim kuramıyorum, telefonları direk meşgul çalıyor. Konunun çözümü için yardımcı olursanız memnun kalırım. Teşekkür ederim.
Halkbank hesabımdan fast ile Papara hesabıma gönderdiğim para yarım saattir geçmedi. Normalde 2 dakikadan fazla sürmüyordu. 0850 340 0 340 müşteri temsilcisini aradığımızda açılmadan direkt kapanıyor genel müdürlüğüne de ulaşamadım acilen bir bilgilendirme istiyorum.
Elvankent Halkbank ®'a ATM'sinden Papara kartıma 250 TL para yatırdım ama 1 saati geçti hala hesabıma düşmedi müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz acaba yoğunluktan dolayı mı düşmedi müşteri hizmetleri de çalmadan kapanıyor ulaşamadık bir türlü bakiye sorgulama da yaptırdım ama yok düşmemiş.