Papara ile ilgili

Papara Hesabıma Akbank ATM'sinden Para Yatırdım Fakat Gözükmüyor

Furkan
Furkan 19 Mart 20:54
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
“Param hesabıma geldi, teşekkürler”

Papara hesabıma Akbank ® ATM'sinden 350 TL değerinde para yatırdım fakat 2 saat geçmesine rağmen para, Papara hesabıma gelmedi. Normalde 1-5 dakika içerisinde hesabıma gelirdi fakat bu sefer gelmedi. Umarım en kısa sürede dönüş sağlanır çünkü Papara'yı seviyorum.

Papara Logo
Papara19 Mart 20:57
Furkan
Furkan04 Nisan 18:14

Param hesabıma geldi, teşekkürler

Papara Para Sıkışması Sorunu

9 Mayıs günü saat akşam üstü 5 civarında Papara kartıma Yenibosna metro karşısındaki Akbank ATM'si üzerinden 130 TL para yatırmaya çalıştığımda bana para sıkışması hatası verdi. En kısa sürede hesabıma 130 TL nin iade edilmesini talep ediyorum. İnsanları mağdur etmeyin. Bu paralar kolay kazanılmıyor

Papara Para Transfer Gecikmesi

Papara hesabıma Akbank hesabımdan 1800 TL para gönderdim ve hesabıma param hala yatmadı. Normalde 5 10 dakika içine yatıyordu yatmamasının sebebi nedir param iademi olacak geri yoksa hesabıma iademi edilecek büyük bir meblağ sonuçta en kısa sürede ilgilenirseniz sevinirim

Papara Para Hesabıma Geçmedi

Papara hesabıma hem Akbank'tan 1300 TL hem de İş Bankası'tan 150 TL gönderdim fakat 1 saati geçkin süredir daha ulaşmadı. Hesaplardan da para çekilmiş durumda. Normalde bu kadar bekletilmezdi, aynı sorun yanımdaki arkadaşımda da oldu. Sorun tam olarak nedir bilmiyorum ama iade mi yoksa paranın yatma...

25 Nisan

Papara Harcama İtirazı ATM Para Yutması

22.04.2023'de Sındırgı Akbank şubesinden Papara kartım ile para çekmek istedim tam parayı çekmek üzereyken ATM kartı verdi. Paket ATM arıza verdiği için paramı çekemedim para hesabımdan çekildi ama parayı almadım ATM parayı yuttu harcama itiraz sürecim başlatıldı fakat çok uzun bir süre.

29 Mart

Papara Para İadesi Pa

Akbank'tan Papara hesabına para gönderdim ama Papara benim hesabım Akbank hesabı abimin para iade olarak gözüküyor en kısa süre içerisinde para iadem gerçekleşmediği sürede Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ilk defa böyle bir sorunla karşı karşıya yim