Papara ile ilgili
  •   Çözüldü

Papara Hesabım Onaylanmıyor NFC Okumuyor

Kerim
Kerim 29 Mart 21:41

Papara kartı almak için kendime hesap açtım. Onaylama işlemi sırasında NFC'yi sorunsuz bir şekilde okuttum, fakat veli izni için açtığım hesapta NFC okumuyor ve hesabı onaylayamıyorum. Bu nedenle kartı da alamıyorum. Arkasını-önünü her şekilde denedim fakat olmuyor. NFC ayarlarını kontrol ettim ve açık olduğunu gördüm.

Papara Logo
Papara29 Mart 21:44
Kerim
Kerim29 Mart 21:46

Velimin hesabi onaylanmadığından kendi hesabıma izin veremiyorum NFC okumuyor

13 Mart

Papara Veli Hesabımı Onaylamadım

Papara kart almak için veli onayı gerekiyor ve bende bunun için bir adet kendime ve bir adet de velime hesap açtım kendi hesabımı onayladım ama bir türlü velimin hesabını onaylayamadım doğrulamanızı bir türlü gelemiyorum ve velimin hesabı kaç gündür bloke edilmiş şekilde duruyor ve bu durumdan şikay...

09 Aralık 2022

Papara'dan Hesap Onayı

Papara'dan hesap açabiliyorum kullanabiliyorum fakat kart alamıyor hesabımı onaylatamıyorum iletişim kurdum ama bana sizin kimliğiniz adına onaylı hesap kullanamazsınız bloklanmış dendi ve sebebini bilmiyorum hesap niye açıyorsunuz o zaman açıyorsanız kart niye vermiyorsunuz

12 Temmuz 2022

Onayla Hesaba Geçmiyor Bir De Papara Kart

Kimliğimi önlü arkalı okutuyorum işlem tamam diyor Papara kart alamıyorum hesabımı onaylamıyor hesabımı bir kere çalındı Akbank'tan hesap açtım bilgilerim doğrudur onaylı hesaba geçmiyor kart istiyorum vermiyor müşteri hizmetlerini arayacağım numarası yok.

• profile
1 Destekçi