Papara Hesabım Askıya Alınmış

Papara Black card sahibiyim. Fakat bugün para çekmeye gittiğimde hesabınız işleme kapalıdır ve hesap türünüz Onaylıdır diyor. Düzeltmeye çalıştığımda ise yeni card isteyin diyor. Bu duruma Yardımcı olursanız sevinirim. Şu an sadece para yatırabiliyorum ve sanal kart işlemlerimi yapabiliyorum. Kartı ...
Kart aktif hale getirmeye uygun değildir. Kartın durumu: Açık başka bir Papara'lıya para gönderemiyorum ve gerçekten canımı sıkmaya başladı. Bu durum lütfen en kısa zamanda çözümünü bulmanızı istiyorum. Kartı aldığım günden beri 570 TL civarında para harcadım ama para gönderemiyorum.
Papara Black Card aldım, kartı tanımladım ancak hala sözleşmeli hesaba geçmedim. Para çekmeyi denediğim zaman çekemiyorum, para transferi yapamıyorum. Kartı tekrar tanımlamaya çalışıyorum ancak zaten aktif diyor. Hesapta da gözüküyor ama sözleşmeli hesap olmuyor. Aynısı bende de oluyor
Papara Black Card aldım, kartı tanımladım ancak hala sözleşmeli hesaba geçmedim. Para çekmeyi denediğim zaman çekemiyorum, para transferi yapamıyorum. Kartı tekrar tanımlamaya çalışıyorum ama zaten aktif diyor. Hesapta da gözüküyor ama sözleşmeli hesap olmuyor.
Papara hesabımı hiç kullanmadığım halde hesabım askıya alınmış. Zamanında Black card sipariş etmiştim ve elime asla ulaşmamıştı. Bu kartları ne yapıyorlar, merak ediyorum. Haksız yere hesabım askıya alındı. Açmaları için gerekli tüm belgeleri fotoğrafları yolladım. Hal bir tık yok. Bir an önce sorunumun çözülmesini rica ediyorum.