Papara ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Papara Hesabı Yanlış Eft

Yusuf 01 Temmuz 2022 16:59

Papara ile yaklaşık 1 haftayı aşan sorun ve problem yaşıyorum 24.06 sabahı başka bir kişiye Akbank ® hesabından para aktardım, fakat isimler farklı olduğu için 24 saat sonra hesabıma geri yatan tutar olmadı. Dekont ve IBAN ile mail atmam istendi tam tamına 12 mail attım ne maile döndüler ne de arayıp bilgi verme lütfunda bulundular. Çağrı merkezini defalarca aradım sürekli kayıt açıyorlar ilgilenenler yok.

1 haftayı geçti süre bu nasıl bir haksızlık? Siz insanların parasını hangi haklar ile alıyorsunuz? Papara hesabım çok eskiden vardı bilgilerimi bile bilmiyorum bana oraya da yata bileceği söyleniyor. Çağrı merkezinizden madem böyle bir durum olabiliyor benden neden dekont IBAN istiyorsunuz. Ben hangi bankadan attıysam o bankaya yatması gerekiyor yaptığınız bu usulsüz davranış ve mağduriyet için bu siteyi örnek alarak hakkınızda bizzat dava açacağımı bildiriyorum.

Papara Logo
Papara01 Temmuz 2022 17:05
Yusuf01 Temmuz 2022 17:09

O kadar amatörsünüz ki size tam tamına 12 mail attım Akbank PDF ve IBAN gönderdim bizzat kontrol edin bakalım size doğru bilgileri göndermeme rağmen kaç gündür iade için bekliyorum [email protected] Çağrı merkezinizi bizzat aradığımda sürekli mail göndermenize gerek yok bilgiler doğru diyorsunuz

Yusuf02 Temmuz 2022 21:30

Bugün tam 9. Gün bitiyor ve bu kadar lanet bir firma hala mail atmama rağmen sürekli arayıp şikayet bildirmeme rağmen lütfedip bir geri dönüş dahi sağlamıyor bundan sonraki süreçte gerekli ekran görüntülerini buraya ekledim sizin yatırmadığınız geri tutarda oluşan mağduriyetim için gerekli davayı pazartesi tarafınıza bizzat açıyor olacağım bırakın atmadığınız parayı fazlası ile mağduriyet ile geri nasıl alınıyor bu sayfadaki herkes görmüş olacak.

2 gün önce

Papara Hesaba Para Yatırma

Babamdan Papara hesabıma para göndermesini istedim açıklama kısmına Papara numarasını yazmamış bu yüzden para hesabıma gelmedi ama babamın hesabına da geri gelmedi 31 Mayıs 23.32'de gönderdim ama para yok en kısa zamanda paranın hesabıma yatırılmasını istiyorum.

2 gün önce

Papara Hesabıma Uzun Süredir Giremiyorum

Hesabıma uzun bir süredir girmedim. Yeni cihaz onayı istiyor fakat saçma bir mail adresine onay kodu yolladığını söylüyor. Hiç kullanmadığım ve bilmediğim bir mail adresi. Ne yapmam gerekiyor? Bütün yolları denedim ama giremiyorum. Bir türlü...

Papara Hesabıma Uzun Süredir Giremiyorum
5 gün önce

Papara İade Sureci 24 Saat Üzerinden Bekletme

Papara Card üzerinden alışveriş yaptım ancak siparişim iptal edildi. Alışverişim Papara'ya geri iade edildi ancak Papara, para hesaplarında 24 saat sürebilir dendi. 24 saat geçti ve hala param hesabıma geçmedi. Şikayet açtım ve şimdi de 2 gün sürebilir diye mail atıldı. Normalde Papara'nın ilgili te...

5 gün önce

Papara Bağlantı Hatası Sorunu

Yaklaşık 2 haftadır Papara hesabıma girerken bağlantı hatası alıyorum. İnternete bağlı olduğum halde erişim sağlayamıyorum her türlü şeyi denedim ama bir türlü çözemedim. Bir an önce bu sorunun çözülmesini istiyorum artık lütfen yardımcı olun! Hesabıma acilen girmem gerekiyor.

6 gün önce

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçme

Papara card alalı 1 hafta oldu ancak hesabım sözleşmeli hesap değil sözleşmeli hesaba geçmek istiyorum havale ile para da yatıramıyorum Papara numaramı doğru yazdığım halde yanlış diyor. İki kere kart aldım ama ikincide de aynısı yazıyor. Nasıl sözleşmeli hesaba geçiş yapabilirim