1 gün önce 8500 vp aldım hala gelemedi. Gerçekten çok mağdur kaldım. Bu durumda müşteri hizmetlerine yazıyorum kimse bakmıyor arıyorum kimse cevap vermiyor yani o kadar kötü bir sistemki çok kötü bir mağduriyet içindeyim lütfen dönüş sağlanmasını rica ediyorum
Devamını Oku
Papara yanıltanlara kucak açıyor. Cihazıma nasıl geldiği belli olmayan bir bildirim ile Papara bildirimi geliyor ve hesabımdan 1500 TL gidiyor. Müşteri hizmetleri ise Papara'dan gönderilenin geri alınamayacağını söylüyor.
Devamını Oku
26/09/2022 tarihinde 17.50 civarı Yapı Kredi Bankası Heykel Şubesi ATM sinden Papara kartıma yatırdığım para (500 TL) hesabıma yatmadı. Papara card müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşme neticesinde 24 saat içinde bana bilgi verileceği söylendi.
Bu konuyla alakalı en kısa sürede çözüm bekliyorum.
Devamını Oku
Papara'yı yeni kullanıyorum ve eşime para yolladım ve onun limitinin dolduğunu bilmiyordum gönderdiğim 5000 TL'den 170 Tl kesildi bu nasıl bir sistem bana hiçbir bildirim gelmedi benim borcum olan birini bu şekilde göndersem paranın kesilip kesilmeyeceğini nereden bilebilirim müşteri hizmetleri yard...
Devamını Oku
Papara firması uygulamada 10. Ödemde gönderdiği bildirimi öne sürerek tarafıma gelen 5500 TL lik paradan işlem ücreti olarak 196 TL ücret kesiyor bu tamamen akıl dışı uygulama müşteri hizmetlerinde aynı şeyleri söyleyerek herhangi geri iade ya da müşteri mağduriyetini gidermiyor. Kurumsallık 196 TL ile kazanılmıyor.