Papara Evde Paketleme İşi Diye Yalan Söylendi

Funda
14 Eylül

İnternet üzerinden evde paketleme ® için mesaj attım. Aynı gün içinde cevap verdiler. İncelemem için iki tane PDF attılar. Daha sonra Papara uygulamasını indirmemi istedi. İndirdim önce bir numara verdi bununla giriş yapın çünkü bu size göndereceğimiz telefon hattının müşteri temsilci numarası denildi. Verdikleri numarayla giriş yapıp onlara giden kodu girmemi istedi ardından "bilgilerinizi bana söylemeden şimdi kendi adınıza hesap açabilirsiniz" denildi IBAN numarama 105 ₺ para atıldı ve 100 lirası geri istendi. Dekontu da atmam istenildi ve maalesef attım. Bunu da IBAN numarasının bana ait olup olmadığını teyit etmek amacıyla yaptıklarını söylediler. Hesabım onaylandı.. Tam olarak ne iş çevirdiklerini bilmiyorum. Ama buradaki şikayetlere göre yanılttıkları kesin. Ticaret odası gazetesi sitesinden firmamızı unvan olarak sorgulayabilirsiniz denildiği için güvenmiştim. Ve sorguladığımda isimsiz bir firmanın vergi sicil numarası çıktı. Firma Sivas şehrinde gözüküyor. Ama bana yazan kişilerin konumu Ankara olarak görünüyor. Peki bunlar yanıltan ise Papara neden bunlara izin veriyor? Hiçbir şekilde güven duymuyorum. Ad, Soyad, ev adresim, t. C., IBAN ve telefon numaram ile diğer kimlik bilgilerim alınmıştır.

13.08.2023 tarihinden itibaren adıma açılacak herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, Papara hesabı veya tapu arsa, iş yeri çek senet ve yasa dışı herhangi bir işlemden tarafım sorumlu değildir. Başıma gelebilecek sıkıntılar için kendimi güvene alabilmek amacıyla bu şikayet dilekçesini açmaktayım. Vermiş olduğum bilgileri kullanarak yapılacak olan banka hesabı banka kredisi abonelik adıma açılmış şirket veya yapılacak yasadışı herhangi bir işlem kimlik bilgim, onayım, ıslak imzam olmadan yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim. Bu sayfadaki şikayetimle resmi olarak bilgilendirmiş bulunuyorum. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz ve rica ederim.

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 3 sa 18 dk
Papara Logo
14 Eylül 02:11

Papara Sözleşmeli Hesap Sorunu

Elif
15 Mayıs

Papara kartı aldım ve aktive ederken telefonumda NFC sistemi olmadığı için NFC işlemini yapamadım. Önemli olduğunu da bilmiyordum. Madem onaylı ve sözleşmeli hesap arasında bu kadar fark var ve ben onaylı hesaptan sözleşmeliye geçemiyorum kesinlikle uyarısı verilmeliydi. Bilseydim başka bir telefond...

Papara Yüzünden Kullanamadığım Param

Yüce
25 Nisan

Pazar gününden beri hesabımdaki parayı hiçbir şekilde kullanamıyorum, 3 kez detaylı onaylama işlemi yaptım kimlik fotoğrafı canlılık kontrolü derken bir sürü vakit kaybettim, hesaba 1250 TL parayı atarken hiçbir zorluk çıkmamıştı ama çekmek ya da kullanmak isteyince kendi parama el koyulmuş gibi dok...

Papara Veli Bilgilerini Değiştirmek

Furkan
3 gün önce

1788082569 numaralı Papara hesabıma kart çıkartmak, hesabımı onaylamak için bütün bilgilerimi girdim. En sonunda veli onayı istedi. Önce annemin bilgilerini girdim ama yapamadım. Veli bilgilerimin kaldırılmasını veya değiştirilmesini istiyorum.

Papara Hata Veriyor

Nozim
4 gün önce

1001763161 numaralı Papara hesabıma kart çıkartmak, hesabımı onaylamak için bütün bilgilerimi girdim. Papara hesabı açarak kayıt oldum. Onaylama alanları doğru dolduruyorum sürekli hatta veriyor.

Papara Veli Bilgilerini Değiştirme

Ezo
5 gün önce

5393*****47007655 numaralı Papara hesabıma kart çıkartmak, hesabımı onaylamak için bütün bilgilerimi girdim. En sonunda veli onayı istedi. Önce babamın bilgilerini girdim ama yapamadım. Veli bilgilerimin kaldırılmasını veya değiştirilmesini istiyorum lütfen.

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır