Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Papara ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Papara Edu Kart Para Gönderemiyorum

Mustafa 31 Ocak 22:25
videoplayer-icon

Papara Edu Kartıma para göndermek istiyorum "Velinin onayı gerekli Papara'da finansal işlemler yapabilmek için henüz velin den onay almadık velin kendisine gönderdiğimiz bildirim veya SMS üzerinden hesabını kullanmana izin verebilir" yazıyor ama hesabıma kayıtlı velim yok

Papara Logo
Papara31 Ocak 22:53

31 Ocak

Papara Parama El Koydu 10 Gündür Hiçbir İşlem Yapamıyorum.

20.01.2023 Tarihinde Papara hesabıma arkadaşın tarafından bir para yollandı uygulamaya girdiğimde hiçbir işlem yapamıyorum uygulama sürekli benden şifre istiyor şifreyi girdiğimde ana ekrana yönlendiriyor. Para çekme, para gönderme, ödeme yapma, banka hesabı ekleme gibi hiçbir işlem yapamıyorum. Kar...

10 Temmuz 2022

Ziraat Mobilden Papara Black Karta Havale Para Gönderme İşlemi Hatası

Ziraat hesabından Papara Black Karta havale EFT para gönderiyorum işlem onaylandı diyor Para banka hesabından düşüyor 5dk sonra parayı geri gönderiyor hata veriyor. Kesilen komisyon ücretleride boşa gidiyor defalarca denedim olmadı lütfen bana yardımcı olun çok mağdur oluyorum

14 Mayıs 2022

Papara Kartımdan Para İsteme Ve Para Gönderme İşlemi Yapamıyorum.

Papara kartımdan para isteme ve para gönderme işlemi yapamıyorum. Sürekli olarak şu anda işlem yapamıyoruz diyerek hata veriyor ve ana sayfaya bile geri dönemiyorum ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim yoksa Papara kartımı iptal edeceğim başka bir karta geçeceğim

Papara Kartımdan Para İsteme Ve Para Gönderme İşlemi Yapamıyorum.